Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Împrumutul pentru metroul Bucureşti-Otopeni, acontat la Tokyo

Autor: CAPITAL Online
Publicat: 10 Martie 2010
Vizionari: 27;

Acordul privind împrumutul de peste 300 milioane de euro acordat României de Guvernul nipon în vederea construcţiei unei linii de metrou pe ruta Bucureşti - Aeroportul "Henri Coandă" a fost semnat, miercuri, la Tokyo, în cursul vizitei pe care preşedintele Traian Băsescu o face în Japonia. Anunţul în acest sens a fost făcut, miercuri, printr-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Şeful statului a avut, în cursul vizitei oficiale în Japonia, o întâlnire cu premierul nipon Yukio Hatoyama, în cursul căreia au fost abordate aspecte privind relaţiile economice bilaterale, precum şi o serie de teme de pe agenda internaţională.

"Convorbirile au fost urmate de semnarea Acordului privind împrumutul Yen loan, echivalent a peste 300 milioane de euro, acordat de Guvernul japonez, în vederea realizării legăturii de metrou cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă", se arată în comunicat.

La jumătatea lunii ianuarie, Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii anunţa că Guvernul Japoniei va împrumuta România cu 41,87 miliarde de yeni (aproximativ 315 milioane de euro) pentru construcţia unei linii de metrou pe ruta Bucureşti - Aeroportul Internaţional Henri Coandă Otopeni.

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, l-a primit atunci în audienţă pe ambasadorul Japoniei în România, Natsuo Amemiya, acesta informând că Guvernul Japoniei a luat decizia de a acorda României un împrumut de tip "Japanese ODA Loan", pentru extinderea reţelei Metrorex spre Otopeni.

SURSA: Mediafax
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one