Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ministrul Muncii: Interdictia privind cumularea pensiei cu salariul ar putea fi ridicata de la 1 ianuarie 2011

Ministrul Muncii: Interdictia privind cumularea pensiei cu salariul ar putea fi ridicata de la 1 ianuarie 2011

de Alina Neagu HotNews.ro
Miercuri, 24 februarie 2010, 18:14 Actualitate | Esenţial

Interdictia privind cumularea pensiei cu salariul ar putea fi ridicata de la 1 ianuarie 2011, a declarat, miercuri, ministrul Muncii, Mihai Seitan, in fata Comisiei de munca din Senat, precizand ca masura "nu a fost impusa pentru totdeauna".
"Cumulul pensiei cu salariul de la stat se va putea face dupa perioada de criza, masura fiind o restrictie doar pentru aceasta perioada, ea nefiind impusa pentru totdeauna", a afirmat Mihai Seitan, citat de Mediafax.
Peste 600 de persoane au ales salariul de la stat în locul pensiei, acestea cerând suspendarea platii pensiilor din sistemul public pentru a putea continua sa lucreze în sistemul bugetar, potrivit datelor centralizate de Casa Nationala de Pensii si alte Asigurari Sociale.

Persoanele care au o pensie mai mare de 1.693 de lei si care erau si angajate in sistemul bugetar au fost puse, la sfarsitul anului trecut, in situatia de a opta intre pensia si salariul de la stat.
sursa http://www.hotnews.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one