Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Marile firme au dat drumul la angajari: mii de job-uri sunt disponib

19.03.2010 - 10:06

Pe site-urile de recrutare sunt postate zilnic 12.000-13.000 de locuri de munca vacante, scrie incont.ro.
Numarul ofertelor este cam la fel si la institutia de stat, Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca ( ANOFM) care centralizeaza, saptamanal, anunturile de angajare primite de la firme. Sunt putine oferte, daca ne gandim ca numarul de someri din Romania a depasit 760.


000 de persoane. Cu toate acestea, reprezentantii companiilor de recrutare sustin ca piata muncii a inceput sa se dezghete si ca numarul de locuri vacante creste de la o saptamana la alta.
Vedeti care sunt companiile care angajeaza si in ce orase au loc
angajari pe www.incont.ro.
sursa http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one