Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

KPMG: Mai sunt 14 zile pana la depunerea primei declaratii recapitulative pentru 2010

KPMG: Mai sunt 14 zile pana la depunerea primei declaratii recapitulative pentru 2010
Astazi, ora 12:21-2 ianuarie-2010
Avocatnet.ro

Incepand cu 1 ianuarie 2010, contribuabilii romani vor trebui sa aplice noile reguli de impozitare implementate in legislatia nationala prin asa-numitul „pachet de TVA”. Speciliastii KPMG au pregatit un sumar al regulilor de impozitare a serviciilor in materie de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2010, care pun in evidenta diferentele de tratament fata de anul 2009.

„Pe langa schimbarile legate de tratamentul TVA al diverselor achizitii sau prestari de servicii, s-a marit considerabil efortul administrativ al acestor contribuabili in ceea ce priveste indeplinirea obligatiilor declarative”, declara Ramona Jurubita, Tax Partener si Coordonator al Departamentului de Impozite Indirecte din cadrul KPMG Romania.

„In acest sens, zilele trecute au fost publicate in Monitorul Oficial formularele de decont de TVA si declaratie recapitulativa privind livrarile/achizitiile/prestarile intracomunitare. Printre noutatile importante mentionam urmatoarele:

* declaratia recapitulativa se depune lunar, pana pe data de 15 a lunii urmatoare, fata de anul 2009 cand aceasta se depunea trimestrial, pana pe 25 a lunii urmatoare sfarsitului de trimestru;
* declaratia recapitulativa cuprinde pe langa livrarile si achizitiile intracomunitare de bunuri si achizitiile si prestarile de servicii intracomunitare”.

„Pentru a reflecta corespunzator informatiile suplimentare care vor trebui incluse in declaratia recapitulativa, decontul de TVA a suferit de asemenea modificari in sensul introducerii mai multor randuri care vor reflecta tipuri distincte de tranzactii”, conchide Ramona Jurubita.
sursa http://www.avocatnet.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one