Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Guvernul a mandatat Finantele sa semneze contractul cu Franklin Templeton pentru administrarea FP.

Guvernul a mandatat Finantele sa semneze contractul cu Franklin Templeton pentru administrarea FP. Americanii vor incasa 13 milioane euro pe an. Este mult? Este putin?
Ziarul Financiar
29.01.2010

Guvernul a mandatat vineri reprezentantii statului in Consiliul de Supraveghere al Fondului Proprietatea (FP) sa semneze forma finala a contractului cu Franklin Templeton Investment pentru administrarea Fondului, a anuntat premierul Emil Boc, citat de Mediafax.
Adunarea Generala a Actionarilor de la Fondului Proprietatea (FP) a aprobat in septembrie oferta firmei americane Franklin Templeton si contractul privind administrarea Fondului, fiind necesar insa acordul Ministerului de Finante pentru semnarea acordului de administrare.

Grupul va gestiona active in valoare totala de 4 miliarde de euro, urmand sa incaseze anual 13 milioane de euro pentru administrarea Fondului.
Pretul certificatelor (warrant) pe Fondul Proprietatea, tranzactionate la Bursa din Viena a ramas la 39.400, de marti pana in prezent neavand loc nicio alta tranzactie cu aceste instrumente.
Un certificat reprezinta echivalentul a 500.000 de actiuni, astfel ca pretul pe actiune rezultat in urma ultimelor tranzactii a crescut de la 0,3 lei la 0,325 lei.
sursa http://www.zf.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one