Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Guvernul a decis: CAS pentru drepturi de autor, doar pentru angajatii fara carte de munca

Guvernul a decis: CAS pentru drepturi de autor, doar pentru angajatii fara carte de munca
11 Februarie 2010

Contributia de asigurari sociale va fi platita pentru drepturile de autor sau conventiile civile doar in cazul persoanelor fara carte de munca si nu se va aplica in cazul dividendelor, potrivit Legii pensiilor in forma aprobata de Guvern, a declarat ministrul Muncii, Mihai Seitan.

Se plateste contributia de asigurari exclusiv pentru cei care fac venituri de tip salarial numai din drepturi de autor sau numai din conventii civile.

Daca cineva are carte de munca si are si drepturi de autor alaturi, contributia se plateste pentru suma pe care o ia pe cartea de munca", a declarat Seitan la finalul sedintei Executivului, potrivit NewsIn.

In ceea ce priveste dividendele, ministrul a spus ca acestea nu sunt considerate "venituri de natura salariala", ci "de natura economica".
sursa http://www.wall-street.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one