Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Garanţii guvernamentale mai mari cu un miliard de euro în 2010

Garanţii guvernamentale mai mari cu un miliard de euro în 2010

Premierul Emil Boc a confirmat, miercuri, că plafonul de garanţii guvernamentale va fi majorat pentru acest an cu un miliard de euro şi a apreciat că suplimentarea va asigura Guvernului resurse de cofinanţare a proiectelor comunitare, pentru administraţiile locale şi firme.

Am reuşit să obţinem în negocieri o majorare a plafonului de garanţii cu un miliard de euro şi vom avea astfel resurse suplimentare pentru a cofinanţa proiecte UE", a spus Boc, la finalul discuţiilor cu sindicatele şi patronatele.

Ministrul Finanţelor Publice, Sebastian Vlădescu, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că autorităţile române au obţinut la negocierile cu experţii FMI o majorare cu un miliard de euro a plafonului de garanţii guvernamentale stabilit pentru acest an.

La revizuirea din septembrie a acordului stand-by, Guvernul a obţinut o creştere a plafonului de garanţii publice la 7,7 miliarde lei în 2009 şi la 8,6 miliarde lei în 2010, dar sub condiţia ca garanţiile suplimentare faţă de plafonul iniţial de 6 miliarde lei să fie dedicate exclusiv finanţării în contrapartidă a proiectelor de investiţii finanţate de UE sau de alte instituţii multilaterale.
sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one