Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Fitch: E mai bine sa tai cheltuielile decat salariile! Esecul reducerii deficitului bugetar ar duce la instabilitate in Romania

8 mai 2010

Consolidarea fiscala are sanse de succes mai mari prin focalizarea pe taierea cheltuielilor decat pe cresterea taxelor, iar esecul aducerii deficitului bugetar la un nivel sustenabil ar duce la instabilitate in Romania, considera seful pentru statele emergente din Europa al Fitch, Ed Parker, citat de Mediafax Business.

"Este esential ca Romania sa implementeze un program puternic de consolidare fiscala in urmatorii ani pentru a reduce deficitul bugetar la un nivel sustenabil.

Restrictiile fiscale vor afecta in mod inevitabil cresterea economica si vor implica masuri politice nepopulare, dar esecul de a actiona va duce la reluarea instabilitatii financiare si macroeconomice", a declarat Parker.

Oficialul agentiei de evaluare financiara internationala a precizat ca exeperienta internationala sugereaza ca programele importante de consolidare fiscala au o sansa de reusita mai buna daca se concentreaza mai mult pe reducerea cheltuielilor decat pe majorare taxelor. Cititi mai mult pe www.mediafax.biz
sursa http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one