Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Exporturile au crescut cu o treime in aprilie

10 iunie 2010

Deficitul comercial al Romaniei s-a restrans in aprilie cu 7,3% fata de luna similara din 2009, la 850,5 milioane euro (3,5 miliarde lei), dupa ce in martie se adancise, dupa 17 luni de scadere, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica (INS).

PUBLICITATE:

Astfel, exprimate in euro, exporturile Romaniei au crescut cu o treime (33,3%) fata de aprilie 2009, la 2,88 miliarde euro, iar importurile au avut un avans de 21,2%, la 3,73 miliarde euro. In lei, avansul exporturilor a fost de 29,8%, in timp ce importurile - in moneda nationala - au sporit cu 18,1%.

Pe partea de exporturi, Romania a livrat catre statele din afara UE marfuri de 820,6 milioane euro, cu 41,4% mai mult decat in aprilie 2009, iar exporturile in restul statelor UE au crescut cu 30,3%, la 2,06 miliarde euro.

Cat priveste importurile, comertul cu tarile din afara UE a crescut in a patra luna a acestui an cu 25,2%, la 1,05 miliarde euro, in vreme ce din celelalte state membre ale UE, Romania a importat in aprilie marfuri in valoare de 2,68 miliarde euro, cu 19,7% mai mult decat in luna similara din 2009, potrivit datelor estimative ale INS.

Fata de martie, exporturile au scazut in aprilie cu 4,7%, iar importurile cu 4,3%, la valori exprimate in euro. Potrivit datelor revizuite ale INS, deficitul comercial din a patra luna a acestui an s-a micsorat cu 3,3% fata de cel din martie, cand era de 879,4 milioane euro.
suirsa ;http://www.wall-street.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one