Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Euro cade sub 4,1 lei pe piaţa interbancară

Euro cade sub 4,1 lei pe piaţa interbancară
Leul începe săptămâna în creştere faţă de moneda europeană. În această dimineaţă, pe piaţa interbancară, moneda naţională s-a tranzacţionat aproape de pragul de 4,07 lei pentru un euro, maximul ultimelor 13 luni.
01 Feb 2010, 10:48

Acesta este cel mai puternic nivel în faţa euro din ultimele aproape 13 luni.

Potrivit experţilor, aprecierea leului vine pe fondul interesului în creştere al investitorilor speculativi pentru moneda naţională. Întârirea monedei naţionale are la bază randamentele foarte bune oferite de piaţa românescă şi veştile pozitive legate de rezultatul misiunii FMI la Bucureşti.

Aprecierea leului subliniază, pe de altă parte, aşteptările privind reducerea dobânzii de politică monetară în şedinţa de miercuri a Băncii Naţionale. Analiştii estimează ca BNR va reduce dobânda cheie cu încă 0,5 puncte procentuale, la 7 la sută, pentru a stimula creditarea.
SURSA :http://www.money.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one