Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Emil Boc: Guvernul lucreaza la simplificarea declaratiilor fiscale, se va ajunge la o declaratie unica

26 martie 2010

Premierul Emil Boc a anuntat, joi, ca Guvernul lucreaza la simplificarea declaratiilor fiscale depuse de firme, al caror numar este in prezent de aproximativ 25 pe luna, astfel incat sa se ajunga, anul viitor, la o singura astfel de declaratie electronica, dupa model german, transmite Mediafax.

"Lucram acum la simplificarea declaratiilor fiscale, dar nu numai, pe care trebuie sa le completeze oamenii de afaceri in fiecare luna. Sunt 24-25 de declaratii care trebuie completate si care iau timp, bani si energie si care ingreuneaza activitatea economica. Tinta este sa ajungem, in 2011, la o declaratie unica, in format electronic, la un portal national, ca in Germania", a afirmat Boc.

Boc a mai declarat ca, pentru a debloca datoriile statului si ale companiilor care lucreaza cu statul, Executivul lucreaza la o lege "pentru o compensare atipica, in trei - stat, companie, firma, stat, companie de stat, firma care are datorii la stat, pentru a debloca, prin acest mecanism, resursele financiare atat de necesare activitatii economice".

Premierul a afirmat ca Romania are nevoie, in acest moment, "ca de aer, de investitii publice si private" si a multumit "oamenilor de afaceri corecti din tara care isi platesc taxele si impozitele si fac investitii".

"Niciodata Romania nu a ajuns sa inteleaga cat de important este mediul de afaceri pentru viitorul sanatos al acestei tari ca acum. Nu e usor sa stai in fiecare zi sa imparti cate ceva. Pana unde poti sa mergi cu impartirea saraciei? Inainte de a imparti, trebuie sa produci. Am ajuns la concluzia ca nu poti sa imparti daca nu ai o crestere economica sanatoasa, bazata pe eficienta, productie, si nu pe consum si pe datorie", a spus Emil Boc.

Boc a participat, joi, la inaugurarea unui centru al companiei RMB Inter Auto, al carei administrator este fostul ministru de Interne din partea PSD Ioan Rus. Investitia in centru a fost de sapte milioane de euro, acesta fiind in satul Sannicoara, de la langa Cluj-Napoca. Premierul a subliniat ca a constatat ca, la Cluj, "investitiile nu au culoare politica" si a afirmat ca se bucura ca "acest spirit, care ar trebui generalizat la nivelul intregii tari, merge inainte".

sursa http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one