Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Elena Udrea intră în cursa pentru Primăria Capitalei

22 iulie 2010

de DIANA LAZAR 474 VIZUALIZARI | COMENTARII 1
Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, şi-a devoalat ieri intenţia de a candida la Primăria Capitalei, după ce colegii săi de partid Vasile Blaga şi Adriean Videanu o cotaseră public cu şanse pentru preluarea acestui post.

Desemnarea ca interimar în fruntea organizaţiei PDL Bucureşti se dovedeşte a fi fost doar un prim pas care anunţa intenţia Elenei Udrea de a candida la Primăria Capitalei în 2012. N-a spus-o cu subiect şi predicat, dar a dat de înţeles într-o postare pe blogul personal că acesta ar fi obiectivul politic următor. „Bucureştiul poate redeveni Micul Paris şi poate atrage zeci, sute de mii de turişti. Pentru a reuşi acest lucru trebuie să rezolvăm câteva probleme presante. Fără o anumită ordine, le punctez pe cele care mi se par mai importante", notează Elena Udrea, continuând apoi cu un inventar al problemelor.

Obiectivele arhitecturale de patrimoniu umbrite de blo cu rile de birouri - mamut, re no varea zonelor istorice, pre ţu rile mari sau chestiunea câi nilor va gabonzi sunt câteva dintre problemele identificate de mi nistru, pentru care consideră că ar avea soluţii. „Nici una dintre aceste probleme nu este in surmontabilă. Depinde de noi să le rezolvăm şi să redăm oraşului strălucirea pe care a avut-o altădată. Se poate, de asta sunt sigură; totul este să se vrea", crede ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Intervenţia democrat-liberalei are loc în contextul vizitei la Budapesta, oraş comparabil, în opinia ei, cu Bucureştiul la capitolul potenţial turistic. De altfel, Elena Udrea se afla în capitala Ungariei şi luni, ziua în care Emil Boc a supus votului BPN al PDL propunerea ca apropiata şefului statului să preia interimatul organizaţiei Bucureşti în locul lui Liviu Negoiţă.

Cel din urmă a renunţat oficial la preşedinţia filialei din motive personale, nu din cauza unor „nemulţumiri" de natură politică, aşa cum a speculat presa. Pentru a întări varianta oficială, Negoiţă a explicat, miercuri, că el însuşi a fost cel care a propus-o pe Elena Udrea drept înlocuitor, apreciind că ea este o „persoană dinamică şi apropiată de colegi".

PSD nu are candidat pentru Bucureşti

Înscăunarea Elenei Udrea peste cea mai mare organizaţie a PDL este pentru garda veche a partidului o înfrângere de proporţii. Vasile Blaga şi Adriean Videanu, unul candidat la primăria Capitalei, celălalt fost edil, au fost mustraţi de şeful statului la întâlnirea de la Snagov pentru că nu au fost în stare să găsească un lider pentru Bucureşti şi au fost totodată acuzaţi că vor să păstreze pentru ei „câte o bucăţică" din el. În pofida acestui fapt, cei doi au afirmat că adversara lor, Elena Udrea, are o şansă la Primăria Capitalei.

Blaga e totuşi rezervat şi avertizează că Sorin Oprescu este un adversar redutabil pentru oricine şi că lucrurile nu sunt bătute în cuie, candidatul PDL pentru Primărie urmând să fie stabilit în urma unei evaluări în partid. Până atunci însă, scenariul candidaturii Elenei Udrea nu produce bucurie în tabăra PSD. „Ce face doamna Udrea chiar nu e important pentru noi. Candidaţii PSD pentru marile oraşe vor fi stabiliţi în vara anului 2011 după sondaje de opinie", a declarat pentru România Liberă Victor Ponta. Nici un lider din conducerea PNL nu a putut fi contactat pentru precizări. Ultimul candidat PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, nu a reuşit să intre în turul doi, dar Primăria Sectorului 1 este condusă de Andrei Chiliman, potenţial candidat.
sursa :http://www.romanialibera.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one