Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Şeitan: Noua grilă de salarizare, adoptată în septembrie

22 iulie 2010

Noua grilă a Legii salarizării unitare va fi finalizată şi prezentată în dezbatere în jurul datei de 12-13 august, urmând ca proiectul de lege să fie adoptat de Guvern la începutul lunii septembrie şi transmis Parlamentului, a declarat, miercuri, agenţiei Mediafax, ministrul Muncii, Mihail Şeitan.


"Legea salarizării, cu noua grilă, va fi elaborată şi pusă în dezbatere în jurul datei de 12-13 august, iar la inceputul lunii septembrie va fi adoptată de Guvern şi trimisă la Parlament", a spus ministrul.

El a apreciat că prin noua lege vor fi eliminate şi discrepanţele de salarii între diferite ministere.

După o şedinţă de guvern organizată în luna iunie, surse oficiale au spus că unii miniştri au reclamat în Guvern că funcţionari din subordine, ca şoferi, secretare şi alţi angajaţi, vor să plece la alte ministere unde au văzut că se câştigă mai bine, mai ales după prezentarea publică a veniturilor, şi au generat o discuţie în urma căreia s-a decis ca salariile acestora să fie uniformizate.

În urma discuţiei din Guvern, premierul Emil Boc a cerut ca salariile şoferilor, secretarelor şi altor angajaţi din ministere să fie uniformizate.
sursa :http://www.romanialibera.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one