Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

De maine, plafoane marite la „Prima casa”

De maine, plafoane marite la „Prima casa”
Razvan Voican
16.02.2010

Ministerul Finantelor va prezenta in sedinta de guvern de maine actul normativ privind modificarea programului "Prima casa", cu trei trepte de garantare - 60.000, 70.000 si 75.000 de euro in functie de tipul locuintei, afirma ministrul finantelor Sebastian Vladescu.
"Actul normativ intra miercuri in sedinta guvernului pentru ca nu am considerat necesar sa organizam o reuniune speciala, chiar daca teoretic progamul se intrerupe pentru cateva zile", a declarat Vladescu pentru ZF.
El spune ca plafonul de garantare va ramane la 60000 de euro pentru locuintele vechi, in timp ce pentru locuintele noi va creste la 70.000 de euro in cazul achizitiei/constructiei individuale, respectiv la 75.000 de euro in cazul proiectelor de constructie a mai multor apartamente prin asociererea solicitantilor de credit.
Ieri a expirat termenul pentru incheierea de antecontracte in forma veche a programului "Prima casa".
Cei care au apucat sa incheie antecontracte de cumparare a unei locuinte pana la 15 februarie pot continua sa isi finalizeze dosarele, iar bancile care mai au plafon de garantare sa le trimita spre aprobare la Fondul de Garantare a Creditelor.
sursa :http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one