Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Bugetul de stat, mai bogat cu 25 mil. lei lunar ca urmare a recalcularii pensiilor speciale

3 iulie 2010


Potrivit Ministerului Muncii, recalcularea pensiilor speciale va aduce bugetului de stat economii de aproximativ 25 de milioane de lei pe luna, respectiv 300 milioane de lei pe an.
Procesul de recalculare a pensiilor speciale se va desfasura in doua etape. In primul rand, in 30 de zile de la aprobarea normelor de aplicare a legii, vor fi recalculate pensiile diplomatilor, ale parlamentarilor si ale fostilor angajati din aviatie, iar apoi, pana la sfarsitul anului, se vor ajusta pensiile celor din cadrul armatei, politiei si serviciilor speciale. Ministrul Muncii, Mihai Seitan, a precizat, joi, ca in cazul pensionarilor din armata nu este obligatoriu ca pensiile sa scada, unele putand chiar sa creasca. In orice caz, acestea nu vor fi mai mici de 3.000 de lei, a spus Seitan. Articolul privind recalcularea pensiilor magistratilor a fost declarat neconstitutional, vinerea trecuta, de Curtea Constitutionala si a fost eliminat din textul final al legii.
sursa :http://www.financiarul.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one