Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Boc si Videanu semneaza la Brasov contractul pentru fabrica Premium Aerotec

4-martie-2010

Okazii.ro
Premierul Emil Boc, ministrul Economiei Adriean Videanu si directorul general al IAR vor semna joi, la Ghimbav, contractul pentru realizarea unei investitii de tip green-field de catre compania germana Premium Aerotec GmbH.

Compania germana va investi la Ghimbav aproximativ 45 de milioane de euro, iar partenerii si furnizorii vor veni cu o investitie similara, astfel incat investitia totala va ajunge la 90 milioane de euro, informeaza Buna Ziua Brasov.

La semnarea contractului vor fi prezenti, din partea germana: Hans Losinger - CEO of Premium Aerotec GmbH si dr. Dieter Meiners - COO Premium Aerotec GmbH si director general al Premium Aerotec SRL.

Guvernul urmeaza sa acorde un sprijin de 43 de milioane de euro grupului European Aeronautic Defence and Space Company (EADS) pentru dezvoltarea unui parc tehnologic aerospatial pe un teren al companiei IAR Ghimbav.

Aceasta investitie ar crea astfel 700 de noi locuri de munca in sectorul aerospatial de inalta tehnologie din Romania si ar genera in urmatorii 10 ani o cifra de afaceri cumulata de peste 700 milioane euro.
sursa :http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one