Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Boc ii solicita lui Vladescu sa reduca numarul taxelor parafiscale

Boc ii solicita lui Vladescu sa reduca numarul taxelor parafiscale
23-feb--2010

In cadrul sedintei de Guvern de marti, premierul Emil Boc i-a solicitat ministrului finantelor Sebastian Vladescu o analiza privind reducerea numarului de taxe parafiscale

Premierul i-a cerut ministrului de resort o analiza in perioada urmatoare cu privire la reducerea numarului de taxe parafiscale, procedura inceputa inca de anul trecut, cand au fost reduse in jur de 190 de taxe, impozite si tarife parafiscale.

“ Acest mecanism de simplificare a birocratiei parafiscale trebuie sa continue, si in luna martie sa aveti o analiza cu toate celelalte ministere in vederea reducerii in continuare. Este un grup de lucru care lucreaza, dar, trebuie finalizat acest proces de reducere a parafiscalitatii in Romania” a declarat premierul Emil Boc.

In luna iunie a anului trecut Executivul a redus sau comasat 189 de taxe si tarife din domeniul nefiscal. Din totalul celor 189 de taxe si tarife, un numar de 42 au fost eliminate, restul fiind reduse prin comasare.

Aceste masuri au fost luate prin adoptarea urmatoarelor acte normative:
- 2 ordonante de urgenta prin care se reduc 22 taxe/tarife;
- 2 proiecte de hotarare de guvern prin care se reduc 21 taxe/tarife;
- 24 de Ordine de ministru prin care s-au redus 142 de taxe/tarife;
- o Decizie a presedintelui institutiei publice implicate (Casa Nationala de Pensii si alte Drepturi de Asigurari Sociale) prin care s-au redus 3 taxe/tarife;
- o Nota raport prin care s-a anulat un tarif (Inspectoratul General de Aviatie).
sursa http://www.avocatnet.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one