Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Boc: Facilitatile acordate tinerilor care infiinteaza firme vor fi aplicabile in 2010

Boc: Facilitatile acordate tinerilor care infiinteaza firme vor fi aplicabile in 2010
23-feb-2010

Proiectul de act normativ prin care se acorda facilitati tinerilor care infiinteaza firme se afla lucru, fiind una din prioritatile legislative ale Guvernului, a declarat marti premierul Emil Boc

“Avem in cadrul programului legislativ un proiect de lege, care este vizat pentru anul 2010, care se refera la facilitati acordate tinerilor care infiinteaza firme. I-as ruga pe domnii ministrii Vladescu si Videanu sa lucreze in regim de urgenta la acest proiect de act normativ” a declarat primul-ministru.

“Masura face parte si din cadrul prioritatilor legislative, astfel incat sa-l putem finaliza in perioada urmatoare. Este sprijin pentru tinerii care infiinteaza firme si pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial” a subliniat Emil Boc.

Proiectul legislativ prevede ca tinerii cu varsta pana in 35 de ani, care nu au avut o firma in trecut, si-ar putea infiinta una cu un capital de cel putin 10 lei, pentru care vor beneficia de scutiri la plata impozitului pe profit si salarii, timp de 3 ani.

Proiectul de lege stabileste regimul juridic si fiscal al firmelor infiintate si conduse de intreprinzatori aflati la debutul in afaceri.De prevederile acestea ar putea beneficia, o singura data, tinerii care infiinteaza pentru prima data o firma , in mod individual sau prin asociere, in conditiile legii.
sursa http://www.avocatnet.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one