Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Boc: Decontul TVA de sub 10.000 lei va fi returnat automat firmelor, fără verificări anterioare

Boc: Decontul TVA de sub 10.000 lei va fi returnat automat firmelor, fără verificări anterioare
24-feb-2010

Sumele mai mici de 10.000 lei datorate de către stat firmelor pentru decontul TVA vor fi returnate automat acestora, fără a mai fi iniţiate acţiuni de control anterior operaţiunii de plată, a declarat, marţi seara, premierul Emil Boc.

"Am luat o decizie ca firmele care au deconturi de TVA până în 100 milioane de lei vechi să primească automat banii, după care se va efectua controlul de verificare, nu ca până acum, când controlul era înainte şi apoi decontul", a spus Boc, la postul de televiziune B1.

El a precizat că sistemul de decontare a TVA a fost stabilit cu ministrul Finanţelor.
sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one