Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Benzina a ajuns la preţ-record

Autor: EVZ Online
Publicat: 12 Martie 2010
Vizionari: 150;

Deşi petrolul e mult sub cotaţia maximă înregistrată acum un an şi jumătate, factori precum deprecierea leului în faţa dolarului sau creşterea accizelor la 1 ianuarie 2010 îşi spun cuvântul.

Principalele trei companii petroliere de pe piaţa locală au ajuns, în ultimul timp, ca la câteva zile să anunţe câte o nouă majorare a preţului carburanţilor.

Nivelul este constant la fiecare: 6 bani pe litru, atât la benzină, cât şi la motorină. Astfel, preţul celui mai ieftin sortiment de benzină a atins o valoare mai ridicată decât cea din iulie 2008, când barilul înregistra maxima istorică de 147 dolari.
sursa http://www.capital.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one