Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

300 de romani vor face componente pentru Airbus

7-martie-2010

EADS, liderul global al industriei aerospatiale cu afaceri de peste 43 mld. euro, va incasa in urmatorii zece ani 700 de milioane de euro prin vanzarea de componente pentru avioane pe care le va produce pe platforma IAR Ghimbav Brasov incepand cu septembrie anul acesta.
IAR si Premium Aerotec, subsidiara a concernului european EADS, au semnat ieri un contract prin care IAR cedeaza dreptul de folosinta asupra unui teren de 60.000 mp de pe platforma industriala de la Brasov unde urmeaza sa fie realizata o investitie de tip green-field intr-o fabrica de componente pentru aeronave

"In ultimele 12 luni nu am facut alt ceva decat sa negociem. Din septembrie putem sa incepem productia", a declarat Hans Lonsinger, presedinte si CEO al Premium Aerotec.
Investitia totala va fi finalizata la sfarsitul anului 2011, suma de bani pe care Aerotec este dispusa sa o investeasca fiind de 45 mil. euro.
La aceasta suma se adauga investitiile altor parteneri si furnizori din sectorul industriei de aviatie din Romania, astfel ca investitia finala se va ridica la 90 de milioane de euro. In prima etapa vor fi create 300 de locuri de munca, iar impreuna cu ceilalti parteneri si furnizori din industria de aviatie numarul locurilor de munca va ajunge la 700.
sursa http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one