Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Zvonuri insistente: Google isi va lansa telefonul mobil Nexus One la 5 ianuarie

de G.F. HotNews.ro
Joi, 31 decembrie 2009, 7:26 Economie | Telecom

5 ianuarie 2010 este ziua in care Google a invitat ziaristii la o conferinta al carei subiect e necunoscut. Blogurile de IT si agentiile de presa au anuntat insa deja ca e vorba despre lansarea primului telefon mobil al Google, denumit Nexus One. Gizmodo scrie ca pretul fara abonament in SUA va fi de 530 de dolari.

T-Mobile va fi singurul operator cu care va colabora Google in SUA, pretul unui Nexus One cu abonament fiind anuntat de Gizmodo la 180 de dolari.

Nexus One va utiliza platforma Android, dezvoltata deja de Google, si va fi realizat in colaborare cu HTC.

Blogul Reuters scrie despre lovitura de marketing incercata de Google, care a programat conferinta la sediul sau din California in aceeasi saptamina cu Consumer Electronics Show din Las Vegas - evenimentul anual al industriei. Este aceeasi tactica utilizata pina acum de Apple pentru lansarea unor produse precum iPhone, cind anuntul companiei conduse de Steve Jobs a luat toata crema mediatizarii.
sursa : http://economie.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one