Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Tendintele anului 2010 surprind prin culoare si stil

Tendintele anului 2010 surprind prin culoare si stil


Moda anului 2010 presupune iesirea din melancolie prin apelarea la culori vii, stralucitoare. Stilul parizian accepta aproape orice, de la lenjerie la vedere, la moda androgina. Totul este permis.

Tinerii hippie nostalgici pot reutiliza motivele florale sau mozaicale in vestimentatia acestui an. Cert este ca in 2010, tendinele presupun o avalansa de culori.

Pentru ca impactul crizei va fi inca simtit in buznarele doamnelor, trebuie sa te gandesti de doua ori inainte de a-ti reinnoi garderoba. As ca un tip de "reciclare vestimentara" te-ar putea ajuta mai mult decat crezi, sustin expertii France Soir.

Astfel, achizitionarea de piese standard, apartinand unui stil atemporal, vor fi esentiale. Culorile aprinse vor duce pe drumul catre rebeliune si transgresiune.

Culorile. Din punct de vedere al nuantelor, moda la inceputul noului deceniu presupune o intoarcere in anii '70. Cea care va guverna la acest capitol va fi culoarea rosie, urmata de purpuriu si portocaliu.

De asemenea, culorile care merg pe ideea de "nud" precum bej, gri sau kaki, vor fi la moda. Acest lucru presupune o trecere de la celebrul negru, care pare sa fi acaparat tendintele anilor 2000, la nuante mai indraznete si mai optimiste.
Lenjeria. Femeile intre 45 si 54 de ani prospera. In 2009, acestea au fost cele mai mari cumparatoare de lenjerie, depasind pentru prima data nivelul de cumparaturi facut de tinerele intre 15-24 de ani.

Acest fenomen ar putea sa continue in 2010. Tendinta va fi conturata de folosirea unor materiale precum satin sau dantela, in culori destul de inchise. O alta gama de lenjerie, inspirata de yoga de aceasta data, va face senzatie in acest an.
Bijuterii si accesorii. In 2010, acest domeniu va fi revolutionat de accesoriile de par. Bentitele de par, clamele stralucitoare sau agrafele vor fi perfecte. Totodata, moda in vara anului 2010 se va trage direct de la natura: bijuterii tip insecte, palarii de paie, clame tip fluture, benzi si curele florale.

sursa :http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one