Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Senatorul Urban propune schimbarea legii vizand comercializarea armelor letale

Senatorul Urban propune schimbarea legii vizand comercializarea armelor letale
2 Feb, 2010

Colegul meu deputatul Boldea Mihail a propus modificarea legii armelor astfel incat termenul in care o persoana care cumpara o arma letala si are obligatia sa o inregistreze la organele de Politie sa scada de la 10 la 3 zile
Propunere legislativă pentru modificarea şi completarea art.24 din Legea nr.295 din 28 iunie 2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor - L656/2009

Intrucat am dezbatut aceasta propunere in sedinta Comisiei Juridice de astazi, am ridicat urmatoarea problema : Ce sens are sa reducem termenul de la 10 la 3 zile ? Ce, trei zile nu sunt suficiente pentru ca cineva sa omoare fara sau sa execute jafuri ori talharii cu o arma neinregistrata la autoritati ?
Am decis astfel sa formulez un amendament care sa aduca Romania in mileniul III astfel incat ca peste tot in lumea civilizata, la cumpararea unei arme letale magazinul/armurierul sa dea cumparatorului sa completeze un formular si el , vanzatorul sa fie obligat sa comunice autoritatile persoana si datele acesteia impreuna cu documentele necesare, pentru a se evita ca in Romania sa ajunga arme letale neinregistrate in mana unor persoane certate cu legea.

IATA AMENDAMENTUL
Solicitarea acordarii permisului de arma si a inscrierii
armei in permisul de arma


Art. 24. - (1) Armurierul autorizat / orice persoana autorizata sa comercializeze arme letale care a comercializat o arma letala catre o persoana autorizata in conditiile legii are obligatia ca, in termen de 24 de ore de la data vanzarii, sa raporteze la organul de politie in a carui raza de competenta se afla domiciliul sau, dupa caz, resedinta cumparatorului, in vederea solicitarii acordarii permisului de arma sau, dupa caz, pentru inscrierea armei in permisul de arma al carui titular este detinatorul.


(2) In cazul in care arma a fost procurata din strainatate, termenul prevazut la alin. (1) curge de la data introducerii acesteia in Romania, certificata prin documentele vamale, iar obligatia inregistrarii revine persoanei care a procurat arma.

sursa : http://www.urbaniulian.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one