Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Reporter Virtual arata jaful din presa romaneasca : sefii au salarii de 10000 de euro iar jurnalistii-iobagi…1500 ron

Reporter Virtual arata jaful din presa romaneasca : sefii au salarii de 10000 de euro iar jurnalistii-iobagi…1500 ron
19-feb-2010

Bravo lui Tiberiu Lovin care arata cum se face presa in aceasta tara. Ca in sistemul feudal in care baronii luau si pielea de pe iobag, tot astfel munca ziaristilor tineri este exploatata la preturi de nimic, in vreme ce bastimea din presa [ care ma ataca in chestiunea declaratiilor de interese pentru ca nu vor sa se vada cum se fac banii din santajul de presa] are salarii astronomice, insa intotdeauna orice restructurare se face cu salariile....cele mai mici !
Restructurarea a zeci de persoane, renuntarea la unele colaborari, eliminarea unor suplimente si mutarea de la Casa Presei in cladirea Grivco de pe strada Garlei nu sunt masuri economice suficiente pentru a reduce costurile Jurnalului national. Specialistii lui Dan Voiculescu au tras linie sub cheltuieli si au ajuns la concluzia ca un fond de salarii de 185.000 de euro lunar este enorm, fond din care 70% este umflat de lefurile sefilor, potrivit surselor mele. Ca exemplu leafa directorului Stoian este 10.000 de euro in timp ce media salariului unui reporter este 1.500 de lei, adica vreo 365 de euro. Pe larg aici http://www.reportervirtual.ro/2010/02/reduceri-drastice-la-jurnalul-national.html

sursa http://www.urbaniulian.ro/


Reduceri drastice la Jurnalul naţional

Restructurarea a zeci de persoane, renuntarea la unele colaborari, eliminarea unor suplimente si mutarea de la Casa Presei in cladirea Grivco de pe strada Garlei nu sunt masuri economice suficiente pentru a reduce costurile Jurnalului national. Specialistii lui Dan Voiculescu au tras linie sub cheltuieli si au ajuns la concluzia ca un fond de salarii de 185.000 de euro lunar este enorm, fond din care 70% este umflat de lefurile sefilor, potrivit surselor mele. Ca exemplu leafa directorului Stoian este 10.000 de euro in timp ce media salariului unui reporter este 1.500 de lei, adica vreo 365 de euro. In aceasta situatie, economistii mogulului au redus fondul de salarii la 70.000 de euro, sperand ca astfel problema sa fie rezolvata partial. E greu insa ca ziarul sa-si revina peste noaptea dupa ce in 2008 pierderile au fost de 3,8 milioane de euro, iar acum au ajuns la 1,8 milioane de euro, potrivit unor date inca neconfirmate de Ministerul de Finante.

Din pacate, toate aceste reduceri nu fac decat sa echilibreze putin nava care sta sa intre la apa, mai ales ca publicitatea este extrem de subtire. Tot ca exemplu, sursele mele mi-au spus ca incasarile pentru ianuarie abia au atins 20.000 de euro. Singura veste buna in aceasta poveste despre criza care calca tot in picioare este ca Marius Tuca va ramane in continuare director editorial, iar marginalizarea sa s-ar putea apropia de sfarsit dupa ce Gabriela Vranceanu Firea e refuzat functia de sef suprem peste Jurnalul national.
sursa http://www.reportervirtual.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one