Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Radu Moraru a preluat pachetul majoritar al Vox News

30 iulie 2010

Autor: Alina Vătăman

Realizatorul emisiunii „Naşul”, de la postul de televiziune B1 TV, a preluat 60% din acţiunile postului TV Vox News.

Sursa: Codrin PrisecaruInformaţia a fost făcută publică de paginademedia.ro, care precizează că restul de 40% din acţiuni au rămas în posesia lui Bobby Păunescu. Radu Moraru rămâne, în acelaşi timp, director de programe la B1 TV şi realizator al emisiunii „Naşul”.

Contactat de evz.ro, Bobby Păunescu a confirmat informaţia şi a spus că înţelegerea ca Radu Moraru să se ocupe de Vox News era stabilită de mai mult timp, doar că abia acum ea a fost pusă în aplicare."Ideea era stabilită de mai mult timp, dar abia acum am bătut palma. Nu am finalizat încă tranzacţia din punct de vedere al documentaţiei, dar totul se va încheia în cel mai scurt timp, săptămâna viitoare”, a explicat Bobby Păunescu.

În ceea ce priveşte informaţia potrivit căreia Radu Moraru ar urma să preia şi o parte din acţiunile B1 Tv, patronul postului de televiziune a spus că este vorba despre un pachet minoritar de acţiuni la care realizatorul are dreptul conform unor clauze contractuale, care sunt păstrate confidenţiale.

sursa :evz.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one