Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Numerele de înmatriculare auto vor fi formate din trei cifre

Numerele de înmatriculare auto vor fi formate din trei cifre

30 Decembrie 2009, ora 12:25 
Mareste fontul| Trimite pe yahoo messenger| Trimite pagina unui prieten| Printeaza pagina

Serviciul de permise de conducere şi înmatriculare a foto: Arhivavehiculelor din Bucureşti va atribui, de luni, şi plăci cu numere de înmatriculare formate din trei cifre, nu doar din două, ca în prezent, informează Mediafax.

De la această dată, combinaţia pe placă va putea fi şi sub forma: B - 000 (combinaţia de trei cifre) - AAA (combinaţia de trei litere). Exemplu: B-111-TTT", se arată într-un comunicat al Ministerul Administraţiei şi Internelor.

În paralel, serviciul de specialitate, din cadrul Prefecturii Bucureşti, va continua să elibereze şi plăci în combinaţie de două cifre, până la epuizarea variantelor rămase vacante.

Actualele plăci de înmatriculare rămân valabile şi nu este necesară preschimbarea lor, precizează ministerul Administraţiei. Va fi menţinut şi preţul plăcuţelor.

sursa : http://www.libertatea.ro/

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one