Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Mary-Anne-Un "vizionar internaţionale" ne arata viitorul nostru, în 2010

Tradus direct din acest articol:

Traducere din Franceză în Română

Un "vizionar internaţionale" ne arata viitorul nostru, în 2010, 
Joi, 31.12.2009, 05:03 - La Voix du Nord 

Mary-Anne clarviziune practică timp de şase decenii. Ea a efectuat mai mulţi ani de radio. 
| Anul NOU | 

Războaie, dezastre naturale şi atacurile teroriste sunt încă multe de Earthlings, în 2010, în conformitate cu Mary Anne, vizibilă în Maubeuge. Din fericire, un cercetător găsit un remediu pentru cancer ... 

De Eric Holzapfel 

  
maubeuge@lavoixdunord.fr FOTO "voce" 

Ne-am cerut pentru previziuni pentru Maubeuge, dar Mary-Anne, "văzând pe plan internaţional," cuvintele lui () are opinii clare la nivel mondial. Ea a scris pentru cititorii noştri o notă intitulată "Outlook 2010 proxy", care blithely depăşeşte cadrul frontierelor noastre locale. Ştiinţă de stele, pendulul şi glob de cristal au ghidat acest top ani-de zbor, care combină politică, ecologie, economie si medicina. 

Vestea bună primul. Ele sunt puţine, dar foarte importante. "În 5 la 6 ani, o planetă nouă pentru a fi descoperite mai târziu, în vastitatea de pământ şi apă. "Medical," o femeie găsi un remediu pentru cancer, cu ajutorul "de plante rare. Şi "un cercetător va avea puterea de a vindeca boli ale ficatului şi rinichilor, cu un virus. "Capitolul financiare", noile legi vor prezenta ordinea în profiturile bancare. Din păcate, aceasta nu este suficientă pentru a stopa criza ... Am aborda această listă de o mie de ori blestemat veşti proaste. 

China de război entreen 

De criză, prin urmare, "va dura": "2012 - 2013 vor fi în continuare ani bucătării," şi "deficitul va deveni mai puternic." În consecinţă, "greve şi proteste violente vor face mari stricăciuni. 

 "Psihică a spus că" guvernul nu va fi cruţată "şi că" noi cifre va purta torta. Ea a simţit chiar şi în timpul unei premonitorie flash "de un atac împotriva domnului Sarkozy. 

 "În ceea ce priveşte relaţiile internaţionale, Mary-Anne anunţarea grele, care ar putea cântări cu privire la echilibrul pe termen lung ale lumii. "Războiul continuă, ea a scris ... Şi chiar cu China."Acesta prevede pentru Regatul Mijlociu" hărţuieli cu ţările din Orientul Mijlociu şi Africa. Aceste tensiuni în mod inevitabil de declanşare "de atacuri mortale. Nimic nu este îmbucurător, prin urmare, pentru viitorul nostru în cazul în care premoniţii de Mary-Anne verifica. Mai ales ca ea a anunţat, de asemenea, "dezastre naturale în insule, erupţii vulcanice, precum şi un" cutremur ", care va fi simţit de departe", în munţii noştri în Franţa. Cireasa de pe tort, "Papa este foarte bolnav, în 2013. "Poate că schimbarea-t-on, avans vizionar maubeugeoise. 

Ne lasă să se Mary-Anne, care îşi desfăşoară divinaţie lui Boulevard Malherbe, in spatele Carrefour, rata de 50 E reuniunii, ultimul cuvânt: "Feriţi-vă", scrie ea, din care escroqueurs (...)inventeze noi trucuri şi să le facă buzunarele pline, pe cheltuiala creduli. "Nu putem spune mai mult! 

sursa:

De Eric Holzapfel 
maubeuge@lavoixdunord.fr FOTO "voce" 


 

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one