Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ţeapă de 100.000 de euro cu SMS-uri false de la Emil Boc

25 mai 2010

O timişoreancă de 27 de ani este acuzată că a folosit numele prim-ministrului pentru înşelăciuni. Ea este cercetată în libertate pentru că s-a dat procuror DNA şi a mai încercat să vândă terenuri ale Primăriei Timişoara.

Un timişorean de 41 de ani a trăit aproape un an de zile cu impresia că face afaceri prin SMS cu premierul României, Emil Boc. Omul de afaceri timişorean a vrut să cumpere mai multe terenuri de la Primăria Timişoara şi a ajuns astfel să cunoască o tânără care se dădea prietenă la cataramă cu prim-ministrul Boc.

"Ea ne-a spus că este procuror DNA sub acoperire la Primăria Timişoara şi încearcă să obţină probe despre corupţia din instituţie. Complicele ei spunea că şi el este procuror DNA sub acoperire. Ambii susţineau că sunt buni prieteni cu Emil Boc şi că pot să mă ajute să cumpăr terenurile primăriei şi i-am crezut", a declarat bărbatul.

În schimbul celor 100.000 de euro, "prietena lui Boc" a dat în ultimul an victimei zeci de chitanţe cu antetul Primăriei Timişoara, contracte notariale şi contracte de vânzare -cumpărare false ale terenurilor primăriei, precum şi extrase de carte funciară contrafăcute pe numele victimei, până când omul s-a prins de ţeapă.
sursa http://www.adevarul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one