Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Draga Romtelecoame, Preamarite, Neasemuitule

Scrisoare deschisa. Pamflet Draga Romtelecoame, Preamarite, Neasemuitule de Dan Popa Dan Popa's Weblog Vineri, 25 decembrie 2009, 6:51 Life | Fun Stiu, sunt carpa ta. Sunt un nimeni. Un rahat cu IP. Nu am stiut niciodata sa iti aduc ofrande si merit din plin sa ma umilesti. Ieri, telefonul pe care cu ingaduinta mi l-ai vandut la un pret de doua ori mai mare decat in cataloagele producatorilor, a ramas fara ton. Internetul pe care, in magnanimitatea ta mi l-ai oferit, dadea semne de zapaceala si el. Eram in ajun de Craciun, iar eu aveam 38 febra si frisonam. Stiam ca e o pedeapsa de la tine si recunosc ca, de cate ori treceam prin fata sediilor tale, in loc sa ma tarasc multumind din rarunchi pentru tot ce faci tu pentru mine ca un vierme ce sunt, eu treceam fara sa te bag in seama, scrie Dan Popa pe blogul lui. http://hymerion.wordpress.com/2009/12/25/alta-scrisoare-deschisa-iubitului-si-neasemuitului-romtelecom/ sursa : http://life.hotnews.ro/

Forum nou

Creat 12/29/2009 07:43:43 | Ultima modificare 01/20/2014 13:53:53
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one