Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Cutremur in Turcia. Bilantul victimelor, in crestere

Rl online
Luni, 08 Martie 2010
38 de persoane şi-au pierdut viaţa în seismul cu magnitudinea 6 grade pe scara Richter, care s-a produs luni dimineaţă în provincia Elazig, din estul Turciei, a anunţat un primar local, Bekir Yanilmaz, citat de posturile de televiziune, anunta AFP, monitorizata de NewsIn.

Victimele au fost inregistrate in satele Okcular, Yukari Kanatli si Kayali, a anuntat celula de criza intr-un comunicat.

Autoritatile

anuntasera anterior 20 morti in seismul produs la ora locala si a Romaniei 4.32, potrivit Institutului sesimologic din Kandili.

Locuintele din aceste sate sunt construite in general din chirpici si nu sunt rezistente la cutremure. Potrivit oficialilor locali citati de televiziuni, bilantul ar puteas a ma creasca.

Echipe de salvare au ajuns luni dimineata in zonele afectate si cautau supravietuitori, a constatat un jurnalist AFP in satul Okcular, una dintre cele trei localitati afectate grav de seism.

Ambulante transportau ranitii din acest sat cu circa 800 de
locuinte, unde aproximativ 30 de case s-au prabusit, la spitalele dein Elazig.

Patru ministri urmeaza saa junga luni in zona sinistrata pentru misiuni de inspectie, relateaza agentia de presa Anatolia.

Circa 10 replici au fost inregistrate.

Seismele sunt frecvente in Turcia, tara traversata de mai multe falii seismice active. Doua cutremure puternice, produse in august si noiembrie 1999, s-au soldat cu circa 20.000 de morti in nord-vestul industrial al tarii.
sursa http://www.romanialibera.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one