Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Creatorii Imnului crizei - KK-Maka, interogaţi de SRI

7 aug 2010

Poliţia şi SRI-ul au verificat membrii echipei Serviciului de Comedie în timpul filmărilor pentru imnul crizei, "Kk-Maka", o parodie a imnului CM de Fotbal 2010, "Waka-Waka", al Shakirei, potrivit Realitatea.net.

"Ne-am machiat şi ne-am schimbat pe borduri sau prin maşini, am fost asaltaţi de turişti care alergau cu aparatele foto în mână să ne facă poze, ne-au vizitat şi nişte cetăţeni rromi de la o nuntă, dar au venit şi poliţia şi SRI-ul. (...) Ne-au făcut poze la buletine, ne-au luat datele, dar nu ne-au dat amendă", a declarat Toni Grecu pentru Cancan.


Grecu a povestit că la un moment dat, pe lângă echipă, a trecut şi coloana unui demnitar.

Ramona Hanganu, simpatica interpretă a melodiei "Kk-Maka" s-a descurcat admirabil în cele trei zile de filmare caniculare, alături de colegii săi, de 10 balerine, şi de întreaga echipă care s-a ocupat de lumini, camere, machiaj, costume.

Videoclipul "Kk-Maka" a adunat peste 180.000 de vizualizări pe Youtube, în trei zile de la postare.

"În 2006 se cumpărau case, cu buletinul îşi lua o plasmă tot cretinul. În 2010 o frecăm la rece, s-a terminat, am consumat, dracul ne-a luat. Bugetul e în găleată iar ţara-i scufundată. Ne întrebăm de ce criza asta e mult mai rea aici la noi".

Acestea sunt primele versuri ale imnului crizei româneşti intitulat KK-MAKA. Imnul a fost lansat de grupul Divertis pentru emisiunea Serviciul Român de Comedie. Imnul este o parodie după celebra melodie Waka Waka, cântată de Shakira şi care a fost Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud.

Versurile imnului sunt scrise de Toni Grecu şi de Ducu Hancu.
sursa :http://www.romanialibera.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one