Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Convorbirile pe mobil, uşor de interceptat

Convorbirile pe mobil, uşor de interceptat

Adrian Cochino
Joi, 31 Decembrie 2009

Un hacker german a anunţat că a spart şi a publicat pe internet codurile secrete ce protejează convorbirile efectuate de pe 80% din telefoanele mobile din întreaga lume.

Reuşita lui Karsten Nohl ar putea avea drept consecinţă interceptarea convorbirilor a peste trei miliarde de persoane, scrie „Financial Times”. Pentru decriptarea semnalului utilizatorilor de telefonie mobilă nu e nevoie decât de un computer, de echipament radio în valoare de 3.000 de dolari şi de codurile furnizate de hacker.

Nohl, specialist în criptografie, ce deţine un doctorat în inginerie informatică la Universitatea din Virginia, a declarat că a organizat operaţiunea de hacking pentru a evidenţia lacunele măsurilor de securitate ce protejează sistemul global de comunicaţii mobile (GSM) şi pentru a-i determina pe operatori să-l îmbunăţească.

„Acest lucru demonstrează că sistemul existent de securitate al reţelelor GSM este inadecvat”, le-a spus Nohl celor 600 de participanţi la Congresul pentru comunicare „Chaos” de la Berlin, o conferinţă de patru zile a hackerilor.

„Am renunţat să sperăm că operatorii reţelelor vor lua măsuri pentru a-şi îmbunăţi nivelul de securitate, dar sperăm că, odată cu această atenţionare, va exista o cerere sporită din partea clienţilor în acest sens”, a afirmat el pentru „Financial Times”.

Spargerea codului GSM ar putea cauza prejudicii pentru peste trei miliarde de persoane în 212 de ţări. Totuşi, acest lucru nu va afecta convorbirile telefonice efectuate prin serviciile 3G care sunt protejate de un cod de securitate diferit.

Prima reacţie a Asociaţiei GSM, care reprezintă interesele operatorilor de telefonie mobilă, a fost una privind „ilegalitatea” mun cii lui Nohl. Acesta a precizat însă pentru BBC că a discutat în prealabil cu avocaţii săi şi s-a asigurat că munca lui este în deplină legalitate.
sursa : http://www.evz.ro/

ham.ce zici ?

Creat 12/31/2009 08:02:13 | Ultima modificare 12/06/2013 15:50:12
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one