Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Centrul Internaţional Antidrog acuză statul de complicitate în comercializarea drogurilor uşoare

Centrul Internaţional Antidrog acuză statul de complicitate în comercializarea drogurilor uşoare
13-feb-2010

Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului acuză statul român de complicitate la comercializarea plantelor etnobotanice, spunând că Guvernul a protejat acest comerţ prin acordarea unui termen de zece zile pentru ca magazinele să scăpe de stocurile de produse.

"Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului a monitorizat în 42 de sucursale situaţia comercializării plantelor etnobotanice declarate ilegale ca urmare a Ordonanţei Guvernului ce statuează interzicerea comercializării şi a constatat următoarele: Ne întrebăm pe cine a protejat Guvernul prin acest termen de zece zile pentru scăparea de stocuri când prevederea era pentru distrugerea lor? De ce autorităţile admit în continuare vânzarea lor şi nu distrugerea lor?", se arată într-un comunicat de sâmbătă al organizaţiei citate.

Sursa citată arată că magazinele de plante etnobotanice au introdus reduceri de preţuri între "30 şi 50%, precum şi oferte promoţionale pentru a scapa de marfa de pe stoc, continuind să comercializeze produse ca Special Gold, care conţine mefedrona".

"Măsurile tactice sunt menite să stimuleze vânzările până la epuizarea stocurilor înainte de publicarea în Monitorul Oficial a Ordonanţei de Urgenţă prin care Guvernul a interzis comercializarea a 36 de substanţe şi plante etnobotanice, care au fost asimilate drogurilor. Unele magazine au introdus reduceri consistente de preţ, între 30 şi 50%, dar şi oferte promoţionale de tipul «la trei produse vândute, unul este gratis». În acest mod statul român încurajează consumul de droguri pe care tocmai la declarat ilegal", susţine Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului.

În 10 februarie Guvernul a interzis comercializarea unui număr de 36 substanţe şi plante etnobotanice, care au fost asimilate drogurilor, printr-o ordonanţă de urgenţă.

Actul normativ introduce în categoria drogurilor 27 de substanţe şi nouă plante etnobotanice cu efect halucinogen, care nu mai pot fi deţinute şi comercializate.
sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one