Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Beyonce, Taylor Swift şi Kings of Leon, marii câştigători la gala Grammy 2010

Beyonce, Taylor Swift şi Kings of Leon, marii câştigători la gala Grammy 2010
Starul R&B Beyonce a câştigat cinci premii Grammy, inclusiv pentru cea mai bună piesă a anului, surclasând-o pe tânăra senzaţie a muzicii country Taylor Swift, care a obţinut trei astfel de prestigioase trofee, într-o ceremonie care a avut loc duminică seară, la Los Angeles.

Cântăreţele americane Beyonce şi Taylor Swift au primit cele mai multe nominalizări la cea de-a 52-a gală a premiilor Grammy, concurând la zece, respectiv opt categorii.

În topul premiilor, celor două dive li s-au alăturat muzicienii din trupa de rock Kings of Leon , care au obţinut trei Grammy. Cvartetul din Tennessee (SUA), care a devenit celebru mai întâi în afara Statelor Unite, a cunoscut în sfârşit succesul în ţara natală odată cu lansarea piesei "Use Somebody". Duminică, Kings of Leon a devenit prima trupă rock din Nashville care a câştigat premiul Grammy pentru înregistrarea/single-ul anului.

Fraţii Caleb, Nathan şi Jared Followill şi vărul lor Matthew Followill au câştigat, de asemenea, premiile pentru cea mai bună interpretare rock şi cea mai bună piesă rock - "Use Somebody".

Zac Brown Band a primit premiul Grammy pentru cel mai bun artist debutant, după cum se aşteptau criticii şi publicul. Originară din Atlanta, aceasta este prima trupă care câştigă la această categorie din 2005, fiind nominalizată alături de Keri Hilson, MGMT, Silversun Pickups şi Ting Tings.

Trioul punk rock Green Day a câştigat premiul Grammy pentru cel mai bun album rock - "21st Century Breakdown".

Beyonce, în vârstă de 28 de ani, nominalizată la zece categorii, a câştigat premiul Grammy pentru cântecul anului, pentru "Single Ladies (Put a Ring On It)", surclasând hituri interpretate de Lady Gaga, Maxwell, Kings of Leon şi Taylor Swift.

Ea a împărţit premiul cu compozitorii Thaddis Harrell, Terius Nash şi Christopher Stewart. "Single Ladies" a mai câştigat premiile Grammy pentru cel mai bun cântec R&B, cea mai bună interpretare pop, iar Beyonce a mai fost recompensată pentru cel mai bun album R&B contemporan - "I Am ... Sasha Fierce" - şi cea mai bună interpretare R&B tradiţională - pentru coverul "At Last".

Beyonce a mai fost nominalizată la categoria "cea mai bună coloană sonoră", a filmului "Cadillac Records", dar a pierdut cursa în favoarea peliculei animate "Up".

Nominalizată la opt categorii, Swift, în vârstă de 20 de ani, a câştigat trei premii, pentru cel mai bun album country - "Fearless" -, cea mai bună interpretare country şi cea mai bună piesă country - "White Horse".

După ce a ratat premiile categoriilor "cel mai bun cântec al anului" şi "cea mai bună înregistrare a anului", Swift a pierdut şi trofeul categoriei "cea mai bună colaborare pop", în faţa duoului Jason Mraz şi Colbie Caillat. Swift şi Caillat fuseseră nominalizaţi pentru piesa "Breathe".

Totodată, Swift s-a numărat printre artiştii care au cântat la gala Grammy, care a avut loc duminică seară, la Staples Center din Los Angeles. Ea a cântat împreună cu Stevie Nicks de la Fleetwood Mac o versiune a piesei trupei "Rhiannon".

Controversata divă pop Lady Gaga a cântat şi ea în timpul ceremoniei, împreună cu Elton John, piesele "Speechless" şi "Your Song".

Cu o seară înainte, în timpul unei gale speciale organizate la Los Angeles, Michael Jackson a fost distins postum cu premiul Grammy pentru întreaga activitate, alături de alţi şase muzicieni - cântăreţul canadian Leonard Cohen, muzicianul Bobby Darin (postum), chitaristul David "Honeyboy" Edwards, trompetistul de muzică jazz Clark Terry, cântăreaţa de muzică country Loretta Lynn şi pianistul şi compozitorul André Previn.

sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one