Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Voicu lui Costiniu: "Să fim atenţi la idiotu' ăsta de Băsescu!"

uni, 22 Martie 2010
Stenograma IV în cazul Cătălin Voicu. Senatorul PSD îl invită pe judecătorul Florin Costiniu la "ceva ecologic", alături de alţi doi magistraţi. În aceleaşi conversaţii, Voicu îl atenţionează pe Costiniu să fie atent la Traian Băsescu.

În cea de-a patra stenogramă din dosarul Cătălin Voicu, care a respirat în presă, senatorul PSD îl invită pe judecătorul Florin Costiniu la o întâlnire la care ar fi urmat să participe magistraţii Chiujdea şi Jipa. Voicu discută cu judecătorul, spunându-i că îl aşteaptă la "ceva ecologic", însă Costiniu se scuză şi refuză invitaţia, având ore la facultate. "Ce să fac? Domnul Năstase vrea să vă pună o ventuză, auziţi", îi spune la un moment dat Voicu lui Costiniu.

În aceeaşi stenogramă apare o altă discuţie cu judecătorul Costiniu, purtată de această dată pe 17 septembrie 2009. Cătălin Voicu îi spune judecătorului: "Să fim atenţi cu idiotu ăsta de Băsescu care încearcă să însceneze ceva... Fii foarte atent!".

Discuţia, plină de pasaje neinteligibile, continuă apoi cu replica senatorului PSD care îi spune lui Costiniu: "Adică, dacă puteţi evita, evitaţi! Mai bine spuneţi că le face în altă parte şi vi le trimit acasă. Nu-i bine să fiţi văzut. Ascultaţi-mă şi pe mine!". Conversaţia continuă în acelaşi mod atent.

Florin Costiniu: Da, am înţeles. Da.

Cătălin Voicu: E foarte periculos. Asta e mai periculos ca toate!

Florin Costiniu: Nu. Îi dă după 22. Pe urmă .. neinteligibil.

Cătălin Voicu: Mai bine mă duc şi vi le fac... Şi vi le dă cineva acasă, nu mai apăreţi dumneavoastră aici.

Florin Costiniu: Da, păi aşa vorbim. Când mai apelez, să vină Marian. Ştiu, acum însă trebuia să îi spun nişte lucruri.

Voicu: Am înţeles. Vreau să vă spun, vă pune ăştia de jos vreo etichetă de gât acuma, face vreo conexiune cu familia Neagu şi iese altceva.

Florin Costiniu: Da, da. Sigur!
sursa http://www.evz.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one