Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Vasilescu: Un politician din arcul guvernamental venea în papuci când era chemat noaptea de Voicu

27 martie 2010

Senatorul PSD Olguţa Vasilescu a declarat, vineri, că nu îşi explică de ce un politician al puterii, parlamentar de 20 de ani, "cu o avere destul de mare ca Boc s-o poată numi «nesimţit de mare»" şi "care venea în papuci când era chemat noaptea" de Cătălin Voicu, nu apare în stenograme.

"M-aş referi la cazul Voicu, care este pe agenda tuturor televiziunilor săptămâna aceasta. Avem de-a face cu o telejustiţie, care încearcă să acopere mai multe lucruri. Din păcate se centrează doar pe un anumit partid politic, altfel nu-mi explic de ce un anumit politician, care joacă în Liga Campionilor, de 20 ani parlamentar, cu o avere destul de mare ca domnul Emil Boc s-o poată numi «nesimţit de mare» şi care venea în papuci atunci când era chemat de domnul Voicu noaptea, nu apare în stenograme. Face parte din arcul guvernamental şi mă gândesc că poate acesta este motivul. Dacă ne gândim şi o luăm altfel, discuţiile au fost cel puţin la fel cu cele pe care le-a avut Alexandru Mazăre, de exemplu, un alt senator. Deci din punctul ăsta de vedere pentru mine este destul de logic ce se întâmplă acum", a spus Vasilescu, la Craiova, într-o dezbatere a Asociaţiei Pro Democraţia, după cum transmite Mediafax.
sursa http://www.romanialibera.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one