Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Udrea: Nu PDL-ul fură. Există o situaţie tolerată de toate partidele

26 mai 2010

Achiziţiile publice în ministere se fac "mână în mână cu angajaţii statului", iar această situaţie este tolerată de toate partidele, a spus ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, marţi seară, la Realitatea TV.

Udrea a făcut referire la situaţia pe care a descoperit-o în materie de achiziţii la Ministerul Dezvoltării. Acest minister a fost condus, înainte de Elena Udrea, de Vasile Blaga.

"Când am ajuns la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, primul lucru pe care l-am facut am analizat achiziţiile şi am văzut ce jaf se întâmplă în achiziţii. Oameni care vin la licitaţii, le câştigă pe bune, dar la preţuri mici pentru care nu ar putea executa niciodată lucrarea. Pentru ca apoi, mână în mână cu angajaţii statului, cresc preţul lucrării cu 50%. Numai în cazuri excepţionale se poate face asta, conform legii. În România este regulă, se câştigă contractul la un preţ foarte mic, după care, mână în mână cu angajaţii statului, cresc valoarea contractelor cu 50%", a declarat Udrea la Realitatea TV.

Ministrul Turismului a precizat că este o situaţie tolerată de toate partidele: "Nu PDL-ul fură. Există o situaţie tolerată de toate partidele. Nu sunt eu geniul care a descoperit situaţia asta. Situaţia asta există dintotdeauna şi toată lumea o cunoaşte. Ministerul Dezvoltării a trecut pe la toate partidele. Nu numai acest minister face acest tip de achiziţii, ci toate ministerele. Tolerarea unei astfel de situaţii, chiar de către membrii PDL, însemnă ce a spus doamna Macovei".

Europarlamentarul Monica Macovei s-a arătat îngrijorată de ceea ce se întâmplă în PDL, acuzându-şi colegii de partid că atribuie contracte cu statul prietenilor.

"Toţi fură. Eu am văzut, zona achiziţiilor publice este aptă pentru corupţie. Din 2005 o spun. Îmi eşti prieten, îţi dau un contract şi plătim de zece ori, de o sută de ori mai mult faţă de preţul pieţei", a declarat Monica Macovei, luni, în cadrul unei emisiuni la B1 TV.
sursa http://www.romanialibera.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one