Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Soacra lui Geoana, despre Voicu: Ar fi cazul sa fiu lasata in pace

24 martie 2010

Margareta Costea, soacra lui Mircea Geoana, sustine ca nu il cunostea pe Catalin Voicu pe vremea cand acesta avea probleme cu legea din cauza unui dosar privind certificatul de revolutionar.

"Circul legat de dosarul meu s-a incheiat in 2006, cand nici nu stiam ca exista cetateanul, generalul domn Voicu. Nu cunosc nimic despre alt subiect. Ar fi cazul sa fiu lasata in pace, am fost prea mult amestecata in subiecte in care nu aveam nicio legatura", a declarat mama Mihaelei Geoana, pentru Realitatea.net.

Soacra lui Geoana a refuzat insa sa precizeze daca il cunoaste pe Voicu sau daca s-a intalnit cu acesta.

Margareta Costea a obtinut certificatul de revolutionar in urma unei rani la picior, dupa ce s-a accidentat la Revolutie, in timp ce pregatea sticlele incendiare pentru protestatari.

Catalin Voicu, audiat de senatorii juristi

Potrivit jurnalistului de investigatii Catalin Prisacariu, aceasta s-ar fi intalnit cu Voicu pentru a rezolva dosarul legat de certificatul sau de revolutionar.

Comisia juridica din Senat a daa aviz favorabil cererii Parchetului de pe langa IICCJ de arestare a senatorului PSD Catalin Voicu. Votul in comisie a fost secret, raportul fiind aprobat cu 8 voturi pentru si 3 voturi impotriva.
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one