Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Reţeaua

24 martie 2010

Scris de Tia Serbanescu
Au început moţiunile de primăvară la Cameră unde PSD a înaintat o moţiune simplă împotriva ministrului muncii, intitulată: „Şeitan, un tsunami care înghite salarii, pensii şi locuri de muncă“ iar PNL a depus una împotriva ministrului sănătăţii purtând diagnosticul: „la sănătate nimic nu e sănătos“. Cum se vede, titlurile sunt apocaliptic-jurnalistice şi te bagă în sperieţi numai ce le rosteşti. Moţiunea anti-Şeitan s-a dezbătut luni dar deputaţii au fugit de tsunami astfel că votul s-a amânat pe marţi, la pachet cu cel antisănătate - ca nu cumva aleşii să-şi rişte sănătatea votând două zile la rând. Doi deputaţi din PSD au fugit chiar şi din PSD: unul a apucat-o spre „independenţi“ iar celălalt, dl Apostolache, s-a dus direct în PDL. Interesant e că Apostolache semnase moţiunea PSD anti-Şeitan dar a trecut la tsunami ca să înghită şi el salarii, pensii şi locuri de muncă. În aceeaşi zi, senatorul PSD Cătălin Voicu „s-a autosuspendat singur“, după cum ne-a explicat Vanghelie precizând că „acum nu mai are nicio legătură cu PSD“. Aiurea! Legăturile mafiote sunt imposibil de rupt şi de întrerupt - chiar şi când membrii reţelei ştiu că sunt urmăriţi: „feriţi-vă, că idiotul ăsta de Băsescu vrea să însceneze ceva“ l-a avertizat Voicu pe judecătorul Costiniu care a răspuns regulamentar: „da, am înţeles, da“. Interlocutorii au sfidat totuşi urmărirea ceea ce înseamnă că se aşteptau să câştige dl Geoană alegerile şi să scape de idioţii care-i deranjau şi care-i comentează acum. Dl Iliescu, de pildă, consideră că respectivele stenograme reprezintă „o porcărie securistică“. Pravda! Bietul disident Voicu a fost urmărit de oameni răi care nu l-au lăsat să cumpere şi el câteva sentinţe, să ia bani pentru ele şi să-şi împlinească visul democratic de a avea propria reţea naţională. Dl Iliescu uită că în toată lumea se procedează la interceptarea şi urmărirea celor suspectaţi de corupţie, crime sau terorism - după cum l-a uitat şi pe Voicu: „înainte de 2004 nu l-am văzut la faţă“. Nepravda. Ca şi dl Iliescu, Vanghelie consideră cazul Voicu o diversiune menită să ne ţină de foame: „le dăm la pensionari dimineaţa Voicu, la prânz le dăm la salariaţi Voicu şi seara le dăm la tineri tot Voicu“. Pardon, nu servim! Ce pensionar, salariat sau student ar consuma un asemenea produs? După ce că-i rânced şi complet nesănătos, mai e şi scump. Mai bine daţi-l la magistraţi! Dimineaţa la procurori, la prânz la judecători şi seara la gardieni. Bon apetit.
sursa http://www.curentul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one