Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Prim-procurorul Nelu Carpen, reţinut

23 aprilie 2010

Patru perosne, printre care prim-procurorul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, Nelu Carpen şi doi poliţişti şi doi avocaţi au primit azi-noapte ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore. Toţi sunt acuzaţi de luare de mită şi constituire la grup infracţional.
Audierile au durat toată noaptea de Direcţia Naţională Anticorupţie. Judecătorii urmează să decidă azi dacă cei cinci primesc mandate de arestare pentru 29 de zile.
În acest caz sunt implicaţi şi avocata Ileana Gâlceavă, soţia unui poliţist ilfovean,Victor Gâlceavă, dar şi un alt avocat din cadrul Baroului Bucureşti, precum şi poliţişti din Ilfov, susţin surse judiciare, citate de Mediafax.
Bani contra soluţii favorabile în dosare
Poliţistul o recomanda pe soţia sa ca avocat al unor persoane care erau în vizorul Poliţiei. Anchetatorii susţin că femeia îşi asigura clienţii că în schimbul unor sume de bani ar putea obţine soluţii favorabile în dosarele penale, chiar de la Parchetul Buftea, fără a mai fi necesară trimiterea lor în judecată.
Astfel, precizează sursele citate, Claudia Gâlceavă ar fi apelat în mai multe rânduri la prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.
Sursele citate au arătat că Nelu Carpen ar fi primit mai multe sume de bani provenite de la persoane care avea dosare penale fie în supravegherea Parchetului, fie în lucru la poliţie.
sursa http://www.evz.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one