Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Patrulater liberal amoros: Alina - Diana - Bogdan şi Mihai

1 APRILIE 2010

Scris de Marius Marinescu
O ştiţi pe donşoara Alinutza care toată ziua stă la TV şi se pricepe la orice: legislaţie, educaţie, morală, politică? Exasperaţi de prezenţa ei zilnică la televizor, ne-am zis: ia să vedem şi noi ce activitate parlamentară desfăşoară această donşoară? Dăm o căutare pe Google şi ce găsim chiar pe blogul său la rubrica activitate în Parlament? N-o să vă vină să credeţi: numai prezenţa minunatei donşoare la emisiunile din Parlament realizate de Antena 3 şi Realitatea TV. Doamnă Preşedinte a Camerei Deputaţilor, ia să-i tăiaţi salariul donşoarei, să-i dea mogulii, că e nelipsită din ministudiourile lor! Măcar aşa să fie pe faţă. Desigur o să vă întrebaţi „da’ cine-i, frate, asta?“. Vă spunem noi: absolventă de drept la particulară, Alinutza are 31 de ani şi a ieşit deputat de pe locul al treilea, obţinånd 3.315 voturi. În octombrie 2009, „Libertatea“ anunţa despărţirea de iubitul său Bogdan Olteanu, care divorţase de soţia sa în urmă cu un an. Ziarul, citånd apropiaţii cuplului, dezvăluia că motivul despărţirii ar fi fost dorinţa fierbinte a Alinei de a se mărita, în timp ce Bogdănel nici nu voia să audă. Aşa că, de teama de a nu rămåne nemăritată, Alina s-a întors la fostul său iubit Mihai Voicu, deputat PNL de Dolj. „Mişu a fost cu Alina înainte de Bogdan. A suferit enorm omul ăsta cånd a fost părăsit de Alina, iar acum este în culmea fericirii. Alina s-a întors la el, întrucåt e sigură că acesta vrea să o ia nevastă“, au declarat sursele „Libertăţii“. Dar ŞOC: mama lui Mihai Voicu nici nu vrea să audă ca fiul ei să se însoare cu „aia“. Nu o place pe Alina şi pentru că înainte de a-l părăsi pe Mişu, făcåndu-l să sufere, a fost combinată cu un avocat căruia i-a rupt inima şi care a lansat-o de fapt pe micuţa tecuceancă (mutată în Curtea de Argeş) în politică şi în avocatură.

Combinatoare

Revista „Caţavencu“ scria, în ianuarie 2009, „Avocat de meserie, Alina Gorghiu a combinat încă de la început cariera cu pasiunea politică. Sau invers. Iniţial, ea a fost asociată cu Bogdan Olteanu într-o firmă de avocatură, dar şi cu un alt tånăr avocat, o speranţă a Tineretului Liberal, căruia, odată cu inima, i-a frånt şi orice ambiţie de a mai face politică“. Prietena mamei lui Voicu ne-a reprodus confesiunea acesteia: „Şi s-a combinat cu Mişu-al meu pentru că era preşedinte la PNL la sectorul 5 şi ea era disperată să fie deputată şi acum vrea să pună måna pe puiul meu (n.r. e drept că Mihai Voicu e mic de statură şi cu faţa lui parcă are nevoie tot timpul de protecţie). Şi mi-e frică să nu-i toarne un copil şi să mi-l prindă. Doamne, ce-a mai suferit Mişu cånd l-a părăsit asta. Şi cånd au apărut pozele cu ea şi cu Olteanu într-o revistă ce-a mai suferit...“.
Pozele la care face referire doamna Voicu au fost publicate în revista „SPY“ şi o înfăţişează pe Alina Gorghiu intrånd într-o casă cu Olteanu şi ieşind după cåteva ore, îmbrăcată altfel. Şi bineînţeles că am căutat pe blogul lui Mihai Voicu să vedem dacă găsim ceva despre Alinutza şi surpriză.
În 10 ianuarie anul acesta, sub titlul „Leapşa feministă sau ce se întåmplă cånd Alina Gorghiu n-are treabă pe la Parlament“, Mihai Voicu povesteşte despre provocarea lansată de Alina Gorghiu despre femeia director de firmă şi mamă în acelaşi timp. Cu compasiune o anunţăm pe mama lui Mişu că intuiţia sa e perfectă: Alina Gorghiu îl informează printr-un răspuns la postarea pe blog aproape subtil pe iubitul său că uterul e la ea: „Ce răutăţi, domnule Voicu! Dar este o perspectivă care îmi dă aripi şi tocmai mă gåndesc la partea a 2-a a provocării“.

Un model de succes

Modelul a fost folosit cu succes şi de Diana Tuşa: după ce ziarul „CANCAN“ dezvăluia, în ianuarie 2009, că Olteanu şi Tuşa au o relaţie de mai bine de doi ani, aceştia s-au despărţit, Olteanu aruncåndu-se (şi) în braţele Alinei, iar Tuşa în braţele lui Iosif Buble, jurnalist la Antene. În luna noiembrie 2009, Tuşa anunţa că e însărcinată şi Buble divorţează de soţia sa. Aşteptăm să vedem dacă se va produce şi căsătoria mult dorită de Diana, acum că mai are mai puţin de două luni pånă va naşte.
Diana Tuşa e şi ea absolventă de drept la o particulară şi a ieşit deputat de Brăila, clasåndu-se pe locul al treilea în colegiul său, cu un total de 3.468 de voturi. Bravo Diana, i-ai luat faţa Alinei, şi la măritiş, şi la numărul de voturi obţinute!
Ca să nu fiu acuzat de misoginism, Bogdan Olteanu a absolvit dreptul la stat şi a ieşit tot de pe locul al treilea cu 3.793 de voturi, iar Mihai Voicu a absolvit Construcţii tot la stat şi a ieşit pe locul I cu 6867 de voturi.
Curată telenovelă. Şi aşa Mihai Voicu nu o să mai poată spune că nu ştia de modelul consacrat încă de la telenovela mexicană din anii 60, „Şi bogaţii plång!“! Noi le dorim anticipat case de piatră la orice combinări de „n numărul membrilor PNL disponibili“ luaţi cåte doi!
sursa http://www.curentul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one