Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Patriciu şi Despot, de 3x femeie

Patriciu şi Despot, de 3x femeie
Scris de George Roncea
Pe măsură ce se apropie termenul de „judecată finală“ a ziaristului Dinu Patriciu de la Trustul Adevărul, creşte şi gradul de implicare al acestuia, la nivel de Trust, faţă de denominaţia „Băsescu“ - nomina odiosa - pentru cunoscutul mogul. După cum se ştie, moguliceanu şi-a asumat şi calitatea de scribălău la propria-i publicaţie, „Adevărul“, neignorând însă pe lângă problemele globale abordate şi aspecte mai fistichii, cum ar fi teme „mondene“, de cancan, tratate în publicaţii conexe, cum ar fi tabloidul „Click“, preocupat peste poate de tema „familia Băsescu“ - temă perenă a „publicistului“ Patriciu.
„Publicistul“ pare preocupat cu intensitate de apropierea „termenului final“ de 17 februarie, după vreo 26 de amânări a dosarului Rompetrol, finalizat de procurori în 2006.
În lipsă de bileţele roz trimise via vehiculul său preferat, Tăriceanu, Patriciu îi trimite mesaje cu tâlc lui Băsescu, prin textişoare colorate în ziarul „Click“, pe tema fiicei sale Ioana, cu speranţa că hârâiala pe tema fiicei sale îl va enerva cât de cât pe marinar.
Astfel, zilele trecute, „Click“-ul patrician a inventat o temă sub un titlu „de efect“: „Mă mărit cu iubitul Ioanei Băsescu!“, vorbuliţe emanate de „diva“ cu circumvoluţiuni aplatizate Alexandra Avram, prezentată drept „rivala“ fiicei preşedintelui.
„Fotomodeala“ i-ar trimite iubitului Ioanei Băsescu, Giovanni Francesco, mesaje de dragoste în toiul nopţii. „Click“ nu uită să precizeze, pe surse, că „anul trecut, Giovanni a fost surprins în ipostaze «fierbinţi» cu tânăra, într-un club din Iaşi“. Alexandra Avram cică ar încerca acum să-l cucerească pe disputatul italian. „Click“ ar deţine chiar declaraţii în exclusivitate de la duduia focoasă: „Recent, ea le-a spus prietenilor că în primăvara acestui an, de ziua sa, urmează să se căsătorească cu iubitul fiicei preşedintelui. A trimis chiar presei mai multe fotografii cu ea în ipostaze incitante.
«Fotografiile cu mine sunt pentru toţi cei care cred că nu e adevărat că mă mărit cu Giovanni Francesco şi că nu sunt mai bună decât Băseasca. Vă trimit şi o fotografie nud pentru iubitul meu... să o ţină pe birou şi să nu uite cine îl aşteaptă», este punctul de vedere al top-modelului“.

Sursa „Click“: „Piţipoanca dobitoacă“

Ca o dovadă circumstanţială, „Click“ nu uită să adauge că „Tânăra a fost remarcată de Giovanni Francesco, care a şi angajat-o ca VJ la postul de muzică pe care îl patronează. Cei doi s-au şi distrat împreună la Iaşi. Poreclită «Veveæ», tânăra a fost sancţionată şi ulterior dată afară, după o încercare eşuată de a-l intervieva pe Adrian Despot, pe care l-a enervat cu întrebări stupide“.
Sursa de încredere utilizată pe post de „berbece“ a cuplului Ioana Băsescu-Francesco, individa prezentată drept top-model de colegii ziarişti ai lui Dinu Patriciu este cvasinecunoscută în „breasla modelelor“, în schimb este arhicunoscută pentru cu totul alte „talente“.
Un simplu search pe youtube arată că fătuca a atras sute de mii de accesări şi mii de comentarii, din partea unor entuziaşti care au apreciat-o din plin. Interviul acesteia cu Adi Despot poate fi găsit sub titluri de genul: „Piţipoanca beată vs Adi Despot“, „Despot şi dobitoaca“, „Adi Despot vs reporteriţa idioată“, „Adi Despot: 3 în p...la mea“.
„Piţipoanca dobitoacă“ şi-a ilustrat nemuritoarele calităţi cu ocazia unui interviu luat la o paranghelie muzicală cunos-cutului vocalist de la Viţa de Vie. Oligofrenă, fătuca îl scoate din minţi cu întrebări cretine pe cântăreţ, care se întoarce către cameraman şi întreabă retoric „cum aţi angajat-o?“. Despot fusese întrebat câte trupe cântă. Vocalistul i-a enumerat trupele. Trei. După alte două întrebări idioate, „top-modeala «Click»“ revine cu aceeaşi întrebare şi Despot excedat îi răspunde încă o dată: „Trei în p...la mea“. De aici începe adevărata carieră fulminantă a „reporteriţei idioate“, devenită mai nou pentru condeierii lui Patriciu sursă de încredere pe tema membrilor familiei Băsescu.

„Trei în p...la mea!“

Trebuie să mărturisim că şi noi am primit informaţii „pe surse“ - greu de crezut este adevărat, emanate din preajma domnişoarei Avram. Nu le-am dat curs până acum considerând că „top-modeala“ nu ar întruni elementele de credibilitate necesare. Potrivit acestor surse, Patriciu, aflat la a treia căsătorie, nu ar mai reprezenta atractivitate pentru actuala consoartă, îngrijorată de perspectiva de a fi nevoită, vreme de 14 ani, cel puţin, să dea ture la Jilava, cu pachete pentru viitorul potenţial puşcăriaş. La o petrecere mondenă s-ar fi confesat top-modelei Alexandra Avram, iar aceasta, spunåndu-i că e la modă, i-ar fi propus să se mărite şi să plece în lume amândouă, lăsându-l de izbelişte pe Costache, obtuz la nou şi, totodată, suficient de obez încât să stârnească fireşti reticenţe libidinale.
Întâlnirea dintre cele două femei, Dana Patriciu şi sursa lui Patriciu, Alexandra Avram, ar fi avut loc la hotelul Howard Johnson, anul trecut, cu ocazia aniversării de către Călin Popescu Tăriceanu a vârstei de 56 de ani, petrecere unde i-a avut invitaţi, printre alţii, pe Mihaela Rădulescu, George Copos, Dinu Patriciu şi familia Meleşcanu. Alexandra Avram, continuåndu-şi practica de reporteriţă mondenă, cică l-ar fi întrebat pe Patriciu câte neveste a avut în total, iar acesta i-ar fi răspuns: „Trei în p..la mea!“
Ne-a fost greu să găsim trei surse autorizate care să confirme relaţia dintre top-modeală şi familia Patriciu, astfel că am abandonat subiectul, deşi era incitant. Acum, însă, dacă „sursa Alexandra“, chiar dobitoacă fiind, este validată chiar de jurnaliştii mogulului, am considerat că ar fi, jurnalistic vorbind, o greşeală să nu dăm curs informaţiilor, de interes poate pentru opinia publică românească şi de peste hotare, recte Kazahstan, unde sunt nişte domni care aşteaptă cu interes derularea procesului Rompetrol şi pentru care orice fărâmă de informaţie despre Dinu Patriciu poate fi valoroasă la modul propriu, dacă ne gândim că anul acesta ar trebui achitaţi cei 600 milioane de dolari către statul român, plată amânată în favoarea lui Dinu de către bunul său prieten Ady.
sursa http://www.curentul.ro/
Dovada prostiei domnisoarei
Get the Flash Player to see this player.
Dovada prostiei
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one