Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

O noua ancheta in cazul Voicu: Cine l-a lasat sa intre la ICCJ pe usa din dos?

30 martie 2010


Okazii.ro
Un grefier de la Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a lasat pe senatorul Catalin Voicu sa vina in instanta pe intrarea secundara, pentru a nu fi vazut de jurnalisti.

ICCJ a efectuat verificari in acest caz si care sustine ca va dispune masuri in consecinta.

In urma sesizarilor facute de jurnalisti, cu privire la modul in care Catalin Voicu a intrat in sediul instantei, pentru a participa la procesul privind arestarea sa preventiva, conducerea ICCJ a facut verificari si a stabilit ca accesul senatorului i-a fost permis de grefierul Marius Nistor, aflat in zona in acel moment, potrivit unui comunicat de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

"Pentru clarificarea tuturor imprejurarilor in care s-a produs accesul in cladire al inculpatului Catalin Voicu, s-a solicitat nota explicativa persoanei in cauza (grefierul Nistor - nr), urmand a se dispune masuri in consecinta, potrivit regulamentului Inaltei Curti", se arata in comunicatul trimis de ICCJ.

DNA sustine ca Voicu s-a intalnit cu magistratii si a intervenit pentru dosare

Sedinta de judecata privind solicitarea DNA de arestare a senatorului Catalin Voicu a inceput, marti, la instanta suprema, in urma cu aproximativ trei ore, presa neavand acces in sala.

Cererea de arestare preventiva a lui Voicu este judecata de Despina Mihai.

Voicu spune ca se duce in instanta "cu sufletul deschis", dar intra pe usa din dos

Senatorul Catalin Voicu a declarat marti dimineata ca merge cu "sufletul deschis" la ICCJ, ca nu are nimic de ascuns si ca este hotarat sa demonteze "inseilatura de chestiuni" din dosarul sau.

DNA: Voicu a incercat sa preconstituie probe pentru apararea sa

Intrebat ce va face daca instanta dispune arestarea sa, Voicu a replicat: "Nu vorbim despre lucruri care nu s-au produs. (....) Eu ma duc acolo cu sufletul deschis, imi sustin cauza si asta basta. Mai mult nu am ce sa va spun.". El a mai precizat ca a dosarul sau contine "lucruri nesentiale", "o inseilatura de chestiuni" pe care vrea sa le demonteze.

Stenograme in cazul Voicu: Geoana, intermediar pentru o urmarita penal

"Este clar ca deja voiau sa fiu condamnat in media si de abia pe urma sa vada daca pot fi condamnat in instanta. Asta este o chestiune. Si mai tineti minte: un rechizitoriu, cu cat este foarte lung sau un dosar cu cat este mai mare, cu atat este mai subtire - este un principiu de drept", le-a mai spus el jurnalistilor aflati in fata domiciliului sau.

Senatorul a marturisit ca sta bine cu sanatatea si ca a dormit bine noaptea trecuta. El a marturisit si ca a fost la biserica, dar a aratat ca si acolo este urmarit. "Da, ma duc frecvent la biserica. Si, daca va spun ca am fost urmarit si la biserica, sunteti multumit?", a raspuns el, adaugand ca a fost urmarit "de vreo trei masini".

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) judeca, marti, propunerea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie de arestare preventiva a senatorului Catalin Voicu, cerere care a fost inaintata instantei vineri, 26 martie.
sursa http://www.ziare.com
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one