Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Noi stenograme - Voicu, catre Mazare: Blaga mi-a dat afara 30 de oameni de la DGIPI

23 martie 2010Catalin Voicu i s-a plans senatorului Alexandru Mazare ca Blaga i-a dat afara "toti oamenii, treizeci de oameni de la DGIPI", spunand, totodata, ca are "cate o hartie cu trecutul fiecarui" om care il ajuta, "toate astea erau la generalul Iliescu", potrivit interceptarilor de la dosar.

In discutia inregistrata si aflata la dosar, Catalin Voicu si Alexandru Mazare vorbesc despre alegeri si despre legaturile din PSD, dar si despre "dusmanii partidului".

"Alexandru Mazare: Nu, nu vreau sa ma intelegeti gresit. Eu am intrebat ca Radu a zis: Ma, noi mergem pe linia lui Vanghelie!

Catalin Voicu: Da, domn'e, da, eu vreau decat Internele (neinteligibil)...Daca da Geoana ordin si va ajunge (neinteligibil)

Catalin Voicu: In Banat pierd alegerile, votul lor face egal cu votul nostru (neinteligibil)..si aia printr-o smecherie ca vine unul cu banii, teoretic vorbesc, poate sa castige iar cu un vot inainte.

Alexandru Mazare: Stiu, teoria asta a zis-o si el ca ar putea s-o faca. Stiu.
Catalin Voicu: Ce anume?

Alexandru Mazare: Ca nu mai facem nebunia din iarna.
Catalin Voicu: Cine a zis?

Alexandru Mazare: Geoana.

Catalin Voicu: Foarte bine!

Alexandru Mazare: In care un vot de la Cluj, spre exemplu, anuleaza un vot de la Galati".

Senatorul Voicu readuce discutia despre functia de ministru al Internelor:

"Colegule, asculta ce iti spun! Daca ma duc acolo, in trei ani de zile pot face toata reteaua in Romania. Acu' daca pierdem alegerile reteaua e in functiune. Ai retea, rezisti ca sa facem gherila urbana."

Apoi, Catalin Voicu incearca sa il convinga pe Alexandru Mazare ca oamenii influenti pe care ii cunoaste au nevoie de el la Interne, pentru a face schimb de servicii:

"Catalin Voicu: Toata lumea s-a iluzionat ca, venind ministru, rezolv si eu ceva pentru ei, niste contraservicii.

Alexandru Mazare: Bineinteles!

Catalin Voicu: In momentul in care n-au, oamenii n-am inteles de ce nu m-au votat: "Pai domnul Geoana, numai ..(neinteligibil)...ce faceti, sunteti partid de tampiti?"

Alexandru Mazare: Pai, vad ca le-a dat telefon.

Catalin Voicu: Pai ba, sunt dezamagiti. PSD partid de curve. Nu exista asa ceva! Ca Roli era atat de revoltat, si el si toata Curtea, ne-am intalnit la mare, am venit la Liviu. Eu nu inteleg ce, ce e asta vot? Pai, dom'ne, Nastase baga la vot, dom'ne? E istet, nu te pui cu Nastase c-a facut facultatea de drept. Si Nastase ce-i facea lui, facea dictatura! Socialistul ce-i vota, ca la Marea Adunare Nationala. Si ca: "Nu le e rusine, dom'ne?"."


******

"Alexandru Mazare: Da' cum e Vanghelie?

Catalin Voicu: Din motivele care ti le-am expus, cate o hartie din trecutul fiecaruia, i-am tinut pe loc si i-am facut fideli. Si unii dintre ei chiar daca-s ofiteri SRI, mai erau pe state si SIE. Si toate astea erau la generalu' Iliescu, eu eram in departament de lucru..(neinteligibil)...Un om ti-e loial daca are un motiv. L-ai ajutat, ai facut, da? Dar in momentul cand mai ai un motiv suplimentar, foita, doua motive sunt mai puternice ca un motiv, colegule! E complicat acuma sa ma apuc sa iti fac teorii.

Alexandru Mazare: Nu, am inteles! Nu...ca vorba aia, sunt oameni care zici ca-s cu tine si te trezesti ca te-au tradat pe la spate, ca nu...

Catalin Voicu: Asta e motivu' pentru care, cel putin o data, trebuie sa ma faca ministru. Ca sa sparga acest mit, ca nu m-a vrut partidul, ca nu m-a vrut... Pentru ca Oprea a lansat...(neinteligibil)...cica "Dom'ne, nu m-a vrut partidul, democratic eu am castigat". Bine, pe urma au aflat baietii, cu bani au dat! Dar ideea este ca na, n-am avut explicatii! Oprea in timp ce vamuia pe toata lumea si cat a fost la..."

Voicu continua sa ii aduca argumente lui Alexandru Mazare, ca sa fie sustinut in functia de ministru al Internelor:

"Catalin Voicu: Un sistem, ca sa-l incaleci, tre sa fii deasupra. Pentru ca, din pacate, uneori aparentele sunt mai mult decat realitatea. Iar eu daca nu apar, macar o data, stii cum, sa apar in aparenta sef, intelegi, acolo...

Alexandru Mazare: Ihi!

Catalin Voicu: Ai inteles, asa, am spart gheata o data, pe urma pot sa nu mai fiu ministru deloc. Stau in umbra. Pun un baiat, cum ai zis tu... Si mie mi-e foarte confortabil sa am acolo un blat...(neinteligibil)

Alexandru Mazare: Da.

Catalin Voicu: (neinteligibil)...da-i in p....mea de tradatori!

Alexandru Mazare: Da, dar numai tradatori...si ai lor, care au facut rau...

Catalin Voicu: Unu va fi Blaga, ai sa vezi (ofteaza).. Care a dat in noi ca-n...(neinteligibil)...in perioada asta! Mi-a dat toti oamenii, treizeci de oameni mi-a dat afara de la DGIPI...Betivu' asta, ca el era..."
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one