Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Încă un judecător şi şefa de cabinet a lui Costiniu audiaţi la DNA

1 mai 2010

Scris de Ana Maria Bujor
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au audiat, ieri, un alt judecător de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, respectiv pe Nicu Jidovu, magistrat la secţia penală, precum şi pe fosta şefă de cabinet a judecătorului Florin Costiniu implicat în dosarul de corupţie al senatorului Cătălin Voicu. Cei doi s-au prezentat la DNA în calitate de martori în legătură cu infracţiunile de corupţie comise de senatorul Voicu. Magistratul Nicu Jidovu este judecător la secţia penală a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din 2007 şi fost vicepreşedinte al Curţii de Apel Bucureşti. De altfel anchetatorii anticorupţie au mai audiat joi alte patru judecătoare de la Înalta Curte, magistraţi care ar fi făcut parte din completul ce a judecat dosarul omului de afaceri Căşuneanu, pentru care ar fi încercat să intervină judecătorul Costiniu, potrivit unor surse judiciare. Aceleaşi surse au precizat că magistraţii au fost audiaţi tot în calitate de martor. Trei dintre judecătorii audiaţi sunt Carmen Frumuşelu, Magdalena Dumitru şi Joiţa Preda, care au făcut parte din completul ce a judecat şi respins cererea lui Căşuneanu, de la instanţa supremă. Cel de-al patrulea magistrat de la ÎCCJ a participat la o singură şedinţă de judecată, când a înlocuit un alt judecător din complet. Tot joi la DNA a venit ca martor şi avocatul lui Costel Căşuneanu, care ar fi pledat în procesul privind asfaltările.
sursa http://www.curentul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one