Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

În atenţia ANAF: Vîntu încearcă disperat să înstrăineze Realitatea şi Romantica

23 iunie 2010

Scris de Mihaela Dobrescu
În contextul în care ANAF a început ieri seară inventarierea bunurilor Realitatea Media, în vederea aplicării sechestrului, ca măsură asiguratorie în vederea recuperării unor datorii la bugetul de stat calculate de fisc la peste 16 milioane de RON, surse din apropierea lui SOV ne-au declarat că Brânduşa Vlanga, Managing Director al DBV Media House, fostă regie de vânzări a trustului Realitatea Caţavencu, este foarte aproape să obţină credit bancar pentru achiziţionarea celor două televiziuni, Realitatea TV şi Romantica TV. Prin urmare, ne permitem să recomandăm inspectorilor ANAF ca primul sechestru să-l pună pe licenţele audiovizuale deţinute de Realitatea Media chiar dacă o parte însemnată din ele este deja gajată prin ROMARHIVA, ANAF-ul va avea întâietate(sîc!), asta deoarece modul de operare al lui SOV, care l-a şi consacrat în lumea infracţională, este de a goli firmele de conţinut ca apoi să le vândă, obţinând astfel şi o sumă de bani care va merge direct în Cipru că doar acţiunile le vinde un off-shore, care va încasa banii, evident într-un cont din paradisul fiscal.
„Da, au venit acum 10-15 minute. Inspectorii Fiscului s-au prezentat în această după-amiază, susţinând că vor un control inopinat pentru perioada 1 ianuarie 2010 până în prezent“, a declarat pentru HotNews.ro Sorin Freciu, preşedintele Consiliului de Administraţie de la Realitatea Media. „Le-am zis să fie sănătoşi, să-şi facă treaba“, a mai spus Freciu.
Potrivit surselor HotNews.ro, Fiscul a dispus aplicarea sechestrului pentru a împiedica vânzarea bunurilor înaintea plăţii datoriilor către stat.
Asta înseamnă că Realitatea Media poate folosi bunurile (echipament, camere, maşini etc.), dar nu le poate înstrăina. Potrivit surselor HotNews.ro, Realitatea Media şi-a vândut între timp elicopterul, despre care presa relata în 2008 că ar fi fost achiziţionat cu 5 milioane de euro.
Recomandăm ANAF să pună sechestru şi pe acţiunile de la Realitatea Media, având în vedere faptul că Vîntu este cunoscut pentru rapiditatea cu care-şi înstrăinează acţiunile.
La începutul lunii iunie, ANAF a anunţat că a sesizat Parchetul în cazul controlului pe care îl efectuează la Realitatea Media SA, pentru infracţiunea de evaziune fiscală, după ce a constatat că „societatea nu a evidenţiat, calculat şi plătit obligaţiile fiscale datorate, prejudiciind în acest fel bugetul general consolidat“.
„Având în vedere faptul că aspectele constatate întrunesc elementele constitutive ale infracţiunii de evaziune fiscală au fost sesizate organele de urmărire penală“, preciza, într-un comunicat emis în data de 3 iunie, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.
sursa :http://www.curentul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one