Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Mircea Geoană a început să facă vizite la DNA

4 mai 2010

Scris de C. R.
Preşedintele senatului, Mircea Geoană, a vizitat ieri sediul DNA preţ de mai bine de o oră, timp în care a fost audiat, ca martor, după cum a precizat, în dosarul de corupţie al senatorului Cătălin Voicu. Geoană s-a prezentat în faţa anchetatorilor fără avocat şi a declarat la sfârşitul întrevederilor că a avut o discuţie „succintă“ cu procurorii. „Am avut o discuţie foarte succintă în care am declarat chestiuni legate de întrebările care mi-au fost adresate“, a spus preşedintele Senatului, care a adăugat că este confidenţial „conţinutul discuţiilor“.
Numele lui Mircea Geoană a fost vehiculat în dosarul lui Cătălin Voicu în legătură cu intermedierea unei întâlniri între senatorul PSD Cătălin Voicu şi vicepreşedintele PSD Dolj, Maria Schutz. Potrivit datelor din dosar, Mircea Geoană a intermediat prin intermediul unor SMS-uri, în 2006, o întâlnire între vicepreşedintele PSD Dolj, Maria Schutz, pe atunci cercetată penal, şi Cătălin Voicu. Ulterior, între cei doi a avut loc şi o discuţie telefonică, în care Mircea Geoană îi spune să vorbească şi cu senatorul Cătălin Voicu, îi dă numărul de telefon al acestuia, sugerând că el îi poate rezolva problemele. Pe de altă parte, în stenogramele din dosar, Cătălin Voicu i se laudă lui Alexandru Mazăre, coleg de partid şi senator, că el a rezolvat cazul Mariei Schutz, după ce Geoană i-ar fi cerut acest lucru. „Băga-mi-aş p... în Geoană şi cu toţi americanii lui, care ni i-a adus la Curtea Supremă, că mulţi au dosare. Şi cu toate golăncile, cu şeful organizaţiei PSD de la Dolj. Şuţa aia cu serele, cu tot... Păi, şefa, doamna Cristea de la Dâmboviţa, la fel şi nu-ţi mai dau nume, că nu-i frumos. Mulţi! Domn’e, i-am rezolvat pe toţi, domn’e, că unde n-a fost loc de rezolvat, am dat suspendare, n-a plecat cu puşcărie.“
Schutz este judecată pentru înşelăciune şi bancrută frauduloasă, care au dus la falimentarea Serelor Codlea. Despre aceste acuzaţii, Geoană comenta la sfârşitul lunii aprilie că sunt „nişte minciuni“ şi că nu a intermediat niciodată o chestiune care să fie nelegală.

Urmează la DNA soacra lui Geoană?

Potrivit presei centrale, printre cei care ar trebui să mai dea cu sebsemnatu’ zilele următoare la DNA se numără şi nimeni alta decât soacra lui Mircea Geoană. Margareta Costea se află, potrivit surselor citate, printre cei care au apelat la „serviciile“ lui Voicu, în dosarul ce priveşte modul în care aceasta şi-a obţinut titlul de revoluţionar. Surse din PSD susţineau că, în urma ajutorului, Margareta Costea i-ar fi promis lui Voicu că îl sprijină, pe lângă Mircea Geoană, pentru a ajunge ministru de interne.
Un alt candidat la titlul de martor în dosarul Voicu este nimeni altul decât Viorel Hrebenciuc. Deşi acesta din urmă nu apare în stenograme, rolul său în acest dosar nu pare deloc minor, în condiţiile în care procurorii anticorupţie i-au interzis lui Voicu să ia legătura cu mentorul său de la Bacău. De altfel, primul telefon dat de Voicu imediat după ce a fost chemat la DNA în decembrie 2009 n-a fost la avocat sau la nevastă, ci lui Hrebenciuc. Trebuie precizat că Voicu a ajuns deputat în perioada 2004-2008 graţie lui Hrebenciuc, care l-a pus pe listele de la Bacău, în detrimentul altor pesedişti.
sursa http://www.curentul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one