Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ministerul Turismului, despre Realitatea All Inclusive: Televiziunea a incalcat contractul in mod culpabil si repetat

Miercuri, 21 aprilie 2010, 16:46 Economie | Media & Publicitate

Ministerul Dezvoltarii si Turismului sustine ca nu a onorat contractul privind realizarea coproductiei "Realitatea All Inclusive" deoarece televiziunea controlata de Sorin Ovidiu Vantu a incalcat "in mod culpabil si repetat" clauzele contractuale. Reactia vine dupa ce HotNews.ro a dezvaluti marti ca Ministerul Turismului nu a platit niciun ban pentru realizarea acestei emisiuni, desi se angajaze in 2009 sa achite 200.000 de euro pentru "Realitatea All Inclusive".

In replica, Realitatea TV acuzase faptul ca plata a fost blocata politic iar ministerul condus de Elena Udrea s-ar fi temut de audit-ul realizat anul trecut de comisia parlamentara.

Ministerul Dezvoltarii si Turismului afirma insa, intr-un comunicat publicat miercuri, ca afirmatiile privind "o asa-zisa legatura intre deciziile editoriale ale postului de televiziune, premierul Emil Boc si neplata contractului sunt neadevarate".

"Asemenea declaratii nu fac altceva decat sa caute ascunderea incapacitatii societatii prestatoare de a indeplini angajamente comerciale asumate printr-un contract", potrivit sursei citate.

Ce acuza Ministerul Turismului
SC Realitatea Media SA a incalcat prevederile art. 2.1 din contract, conform caruia avea obligatia de a executa obiectul contractului, constand in coproductia unui mini-jurnal de 10 minute, ce urma sa fie difuzat pe postul de televiziune Realitatea TV de 5 ori pe saptamana in perioada 18 mai – 30 septembrie 2009 intre orele 21:30-21:40.
Din rapoartele de monitorizare a emisiunii, a rezultat ca societatea a modificat, fara acordul prealabil al ministerului, intervalul de difuzare a emisiunii si a redus durata emisiunii la mai putin de 10 minute.
Consecinta acestor modificari a fost inregistrarea unor audiente mai scazute fata de termenii stabiliti prin contract.
De asemenea, SC Realitatea Media SA a incalcat prevederile art. 12.4 din contract, referitoare la obligatia de a organiza, lunar, doua dezbateri de cate o ora legate de promovarea turismului romanesc (si nu a Ministerului Turismului), respectiv a serviciilor oferite de operatorii din turism, dezbateri la care sa participe specialisti din domeniu, conform propunerii tehnice.
"Nerespectarea clauzelor contractuale de catre SC Realitatea Media SA a atras dupa sine neplata de catre minister a sumei prevazute in contract", sustine acum ministerul condus de Elena Udrea.

O investigatie HotNews.ro publicata marti a aratat ca in aprilie 2009 Ministerul Turismului, condus de Elena Udrea, a incheiat un contract cu Realitatea Tv, televiziune controlata de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu. Pentru 200.000 de euro, ministerul devine coproducator al emisiunii Realitatea All Inclusive. Emisiunea avea ca scop promovarea unor obiective turistice din Romania intr-un buletin zilnic de 10 minute.

Dupa aproape un an de la semnarea contractului, ministerul nu a platit niciun leu in contul acestui contract.

Catalin Popa, directorul executiv al Realitatea TV, a acuzat politizarea contractului: "Pentru ca nu dorim ca premierul Emil Boc sa creada ca vom folosi acest prilej sa ne razboim cu guvernul, il anuntam pe aceasta cale ca am decis sa consideram sumele cheltuite cu realizarea programului Realitatea All inclusive 2009 pe liniile convenite cu Ministerul Turismului drept sponsorizare, voluntariat, sustinere pro-bono a turismului romanesc".
sursa http://economie.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one