Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Mama lui Catalin Voicu, asfaltatoare de succes pe bani publici

26 martie 2010


Okazii.ro
La aproape 70 de ani, mama senatorului PSD Catalin Voicu, Gherghina Voicu, s-a dovedit a fi o asfaltatoare de mare succes, fiind abonata prin firma Gecor SRL la contracte pe bani publici.

Gherghina Voicu a intrat in afaceri in aprilie 2004, la 67 de ani, iar primul contract, cu Compania Nationala de Autostrazi, l-a castigat la numai doua zile de la preluarea firmei. El presupunea "asigurarea esteticii" pe centura Bucurestiului, iar pretul lucrarii era de peste 7 sute de mii de lei, informeaza Realitatea.net.

Conform sursei citate, au urmat trei ani de adevarate lovituri financiare, timp in care la conducerea Ministerului Transporturilor s-au perindat Miron Mitrea, Ludovic Orban si Radu Berceanu. In 2007, Gherghina Voicu a iesit din afaceri, dar a lasat firma finilor ei, care au castigat in 2009 licitatii pentru contracte multianuale la CNADNR in valoare de peste patru milioane de euro.

Firma Gecor SRL are sediul in comuna Calugareni si este asociata in diferite contracte cu statul impreuna cu firma PACO a lui Costel Casuneanu.
sursa http://www.ziare.com
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one